Notes de premsa RSS Notes de premsa Subscriu-te al canal de Telegram

...
E.g., 15/06/2019
E.g., 15/06/2019

Dissabte, 15/06/2019

1 Imatges1 Documents
Foto de la investidura de Carles Pellicer

Carles Pellicer, ha estat proclamat alcalde de Reus per tercer mandat consecutiu, en la sessió de constitució del nou Ajuntament de Reus que ha tingut lloc aquest dissabte 15 de juny al Saló de Plens del palau municipal.

Pellicer ha obtingut la majoria absoluta dels vots, amb el suport de 15 dels 26 regidors que han configurat el...

[+]
17 Imatges
Un moment del ple de constitució de l'Ajuntament de Reus 2019-2023

La sessió plenària de constitució del nou Ajuntament de Reus ha tingut lloc aquest dissabte 15 de juny, amb la investidura de Carles Pellicer com alcalde de Reus per tercer mandat consecutiu.

[+]

Divendres, 14/06/2019

1 Imatges1 Documents
Repartiment del programa de Festa Major

La presentació del programa de la Festa Major de Sant Pere 2019 a càrrec dels Nanos de Reus, el Xiquet i la Xiqueta, marcarà el tret de sortida dels principals actes previs de la festa i de la gran quantitat de propostes preparades per a aquest cap de setmana. La presentació es farà al Jardí de la Casa Rull aquest divendres a les 18:00 h i serà...

[+]
1 Imatges1 Documents
Façana Gaudí Centre Blava

La façana del Gaudí Centre serà de color blau aquest divendres dia 14 de juny amb motiu de la commemoració del Dia Nacional de les Llengües de Signes. Aquesta iniciativa respon a la petició feta per la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) per tal que la ciutat de Reus col·labori amb aquest dia.

La Federació Mundial de Sords...

[+]
1 Imatges2 Documents
Street Gallery 2019

Aquest divendres, a partir de les 19:30 h, i en el marc dels actes previs de la Festa Major de Sant Pere 2019, tindrà lloc al carrer de Pere Òdena la inauguració de l'Street Gallery 2019. 

Les protagonistes d'aquest any són les il·lustradores, amb...

[+]

Dijous, 13/06/2019

2 Imatges2 Documents
Moment de l'espectacle

En el marc dels actes de la commemoració de l’Any Roseta Mauri, els personatges de l’escriptora reusenca Marta Magrinyà i de la seva novel·la “La força del vent” tornaran a prendre vida aquest pròxim divendres 14 de juny a les 22:00 h al Jardí de la Casa Rull de la mà de la coreògrafa Magda Borrull.

Després de la seva estrena a la...

[+]
1 Imatges1 Documents
Saló de plens de l'Ajuntament de Reus

Aquest dissabte, 15 de juny, a les 12:00 h, el Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus acollirà la sessió de constitució del nou Ajuntament, sorgit dels resultats de les eleccions del passat 26 de maig. La sessió es podrà seguir en directe per Internet a través de reus.cat.

La sessió plenària començarà amb la constitució de la mesa d’edat...

[+]
2 Imatges2 Documents
Foto de les obres de la primera fase

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha comunicat formalment a l’Ajuntament de Reus que finançarà íntegrament la continuació de les obres de construcció d’un nou col·lector a l’avinguda President Macià, un important projecte que es va executar, en la seva primera fase, el 2018 a l’avinguda de Salou i que té com a objectiu la millora del...

[+]
1 Imatges1 Documents
Captura de pantalla d'una entrevista

L'Ajuntament de Reus ha culminat aquest dijous, 13 de juny, la sèrie de minientrevistes a diversos testimonis per recuperar la memòria col·lectiva de la Boca de la Mina. En el marc de la campanya de difusió del projecte que s’està duent a terme al passeig de la Boca de la Mina, des de finals de febrer s’ha anat publicant setmanalment una sèrie...

[+]
1 Imatges1 Documents
Cartell del Vermut solidari

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus dóna suport al vermut solidari organitzat, per segon any consecutiu, per l'Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles al Jardí de la Casa Rull, ubicat al número 27 del carrer de Sant Joan de Reus. Un esdeveniment que enguany torna a comptar amb la col·laboració de...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.