Notes de premsa

16.000 persones han visitat l’exposició «Ara toca festa» en el seu primer any

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 17/06/2010

0 persones han visitat l’exposició permanent «Ara toca Festa», que aquesta setmana fa un any que es es va inaugurar al Museu d’Art i Història de Reus. Gairebé 2.700 escolars repartits en més d’un centenar de grups provinents d’una trentena d’escoles i instituts de Reus i altres municipis de la província també han gaudit de l’espai, que recull els elements i manifestacions de la Festa Major de Reus amb espectaculars recreacions virtuals, peces del patrimoni històric, imatges d’arxiu i una gran varietat d’expressions sensorials de la festa.

Des del passat 31 de maig, a més, la mostra inclou la Mulassa, l’animal festiu més emblemàtic de la Festa Major i icona identificativa de la ciutat. La bèstia té un paper protagonista a la festivitat reusenca des de fa prop de quatre segles, amb trepidants balls a peu de carrer o acompanyat els gegants en les seves sortides.

Com es va anunciar fa uns dies, amb motiu de la celebració de la Festa Major de Sant Pere i de la seva declaració com a Festa Patrimonial d’Interès Nacional, l’exposició i la resta de Museus de Reus es podran visitar de manera gratuïta fins el dimarts 29 de juny.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.