Notes de premsa

Dispositiu de la Guàrdia Urbana contra les connexions il·legals a la xarxa elèctrica en pisos ocupats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 14/09/2018

La Guàrdia Urbana ha muntat aquest divendres, 14 de setembre un nou dispositiu especial de suport als operaris de la companyia elèctrica per tallar les connexions il·legals a la xarxa de subministraments en habitatges ocupats de manera il·legal. El dispositiu s’ha desenvolupat al carrers de Sant Francesc i al carrer de Sant Miquel; i ha comptat amb la participació de tres patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Urbana.

Els cos municipal de seguretat ha obert diligències judicials per la via penal per les connexions delictives a les xarxes. Els agents han requisat el material elèctric utilitzat per fer les connexions il·legals, i el posaran a disposició judicial.

El dispositiu s’ha iniciat a les 9:00h al carrer de Sant Francesc, on els operaris de la companyia elèctrica han tallat les connexions il·legals al fluïd elèctric a les tres plantes ocupades il·legalment d’un immoble. Posteriorment, s’ha desplaçat al carrer de Sant Miquel, on s’han tallat les connexions de cinc habitatges ocupats de manera il·legal de l’immoble.

Els agents també han fet l’acompanyament dels operaris de la companyia elèctrica per tallar una connexió il·legal a la xarxa d’un habitatge particular de la plaça de Sant Francesc.

El dispositiu policial forma part de la col·laboració de la Guàrdia Urbana amb les empreses de subministraments, per garantir la seguretat dels operaris en les actuacions per tallar les connexions il·legals a les xarxes.

L’operatiu s’ha tancat sense incidents en cap dels tres punts on s’ha desenvolupat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.