Notes de premsa

El Museu de Reus tanca les visites guiades amb un 90% d’ocupació, i ja en prepara la nova programació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 2/08/2019
Visita guiada a l'exposició «Roseta Mauri, el valor de l’esforç»

El Museu de Reus ha ampliat la programació de visites guiades al refugi antiaeri de la Patacada, donada la forta demanda que ha tingut l’oferta. Les noves visites seran els dissabtes 3 i 10 d’agost, a les 11:00 i a les 12:00h. Els interessats a assistir a aquestes visites poden fer la reserva prèvia al telèfon 977 010 660 o a la recepció del Museu, al raval de Santa Anna, de dimarts a dissabte, de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h. El preu de visita és de 3 euros.

Les noves visites tanquen la programació de visites guiades del Museu de Reus, que els dissabtes dels mesos de maig a juliol ha registrat una bona acollida dels visitants, amb un 90% d’ocupació de les places ofertades. La proposta ha servit també per apropar un nou públic al Museu.

Les visites guiades s’han programat a les exposicions «Roseta Mauri, el valor de l’esforç», «Un reusenc a la Guerra del Rif», «Coses de Reus» i «Reus i els seus artistes», així com a elements històric i patrimonial com el refugi de la Patacada i la Bòbila Sugranyes.

Davant la bona acollida de les visites guiades, el Museu de Reus prepara una nova programació per l’inici de curs i el final d’any. Es preveuen dos recorreguts temàtics per fons actuals del museu «Raval Santa Anna, 59: un banc de tresors» i «Verges, santes i altres dones del Museu», així com una nova exposició que està preparant el Museu. D’aquesta oferta se’n farà difusió con la programació estigui tancada.

Visita guiada a l'exposició «Roseta Mauri, el valor de l’esforç»

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.