Notes de premsa

El Museu presenta un llibre sobre la història centenària del CN Reus Ploms

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/07/2019
Targetó de presentació del llibre

El Museu de Reus presenta aquest dimarts dia 9 de juliol, a les 19:30 h, el llibre "Crònica Centenària. CN Reus Ploms (1918-2018), de Josep Maria Pagès Gil, un acte que es farà a la seu museística del Raval de Santa Anna, 59. 

Es tracta d'una obra de difusió històrica que té com a protagonistes els amants i practicaments de l'esport, persones que amb la seva contribució enriqueixen les històries d'aquesta entitat reusenca que durant anys ha persistit en el desig de la formació i el gaudi en la cultura física. 

 

Targetó de presentació del llibre
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.