Notes de premsa

El programa "Família i ciutat" tanca temporada amb una xerrada sobre la convivència amb adolescents

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 10/01/2018
portada_programa_familia_i_ciutat.png

El cicle de xerrades “Família i Ciutat, educació compartida” de Mas Pintat acomiada temporada el dimarts 16 de gener de la mà de l'educador social i pedagog, Carles Sabaté. La conferència «Límits a l’adolescència. Com gestionar-los» tractarà la dinàmica de relació amb les persones adolescents i donarà eines que ajudin al bon desenvolupament i fomentin l'autonomia i la competència personal de les filles i fills. La xerrada serà a les 17.30 h i clourà la programació d'octubre de 2017 a gener de 2018 del centre.

L'activitat és gratuïta i compta amb un aforament limitat. Els participants s'han d'inscriure prèviament, enviant un correu a familiaiciutat@reus.cat o trucant al 977 010 047. Per inscriure's a la xerrada, els assistents han de facilitar el nom i cognoms, un telèfon de contacte i una adreça electrònica.

Amb el títol “Gestió de les emocions a la primera instància”, el cicle “Família i ciutat” va inaugurar la temporada amb èxit d'inscripció. Es van rebre més de 200 inscripcions per part dels assistents. El programa té com a objectiu proporcionar informació, formació i acompanyament en l'educació diària de les famílies. A més a més de la xerrada inicial, al mes de novembre i de desembre es van realitzar dues conferències titulades “Salut pulmonar i patologies respiratòries a la infància” i “Embaràs conscient. Període de canvis i transformacions”, respectivament.

El programa també s'ha adreçat a famílies amb fills i filles de 12 a 16 anys amb sis sessions formatives al taller “Créixer en família”. En aquest cas era indispensable l'assistència de les famílies als sis tallers per donar suport a les seves experiències de criança positiva i de reflexió en l'educació familiar.

La nova programació de Mas Pintat s'iniciarà a partir de febrer, amb un cicle de conferències fins al maig de 2018.

   

portada_programa_familia_i_ciutat.png

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.