Notes de premsa

Inici de la venda d'entrades de la Final de la Lliga Catalana ACB de bàsquet

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 13/04/2018

A partir d'aquest dilluns 16 d'abril ja es poden adquirir les entrades per al partit de bàsquet corresponent a la Final de la Lliga Catalana ACB que disputaran el proper dimarts 1 de maig a les 12:30 al Pavelló Olímpic Municipal de Reus el F.C. Barcelona Lassa i el B.C. MoraBanc Andorra.

Les entrades es poden adquirir a la web www.ticketea.com i tenen un preu únic de 12 euros, els seients són numerats i els nens i nenes menors de 6 anys no paguen entrada (sempre que no ocupin seient). L’aforament és limitat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.