Notes de premsa

La plaça Prim estrena el nou enllumenat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 20/11/2003

Demà divendres, 21 de novembre, s'encendrà el nou enllumenat de la plaça de Prim després de la seva renovació.

La nova il·luminació incorpora 9 projectors adosats a les façanes, amb dues làmpades cadascun, una de de 400 w de vapor de mercuri i una de 250 w de vapor de sodi d'alta pressió. La barreja de la llum de les dues làmpades produeix una llum càlida, similar a la solar. Aquest sistema ja s'utilitza a la plaça del Mercadal. Els llums ornamentals de la plaça no s'han modificat.
A partir de les 23:00h per estalviar energia es redueix el nivell d'il·luminació,apagant la làmpada de 250 w. La potència elèctrica destinada a il·luminar la plaça és de 8 kw.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.