Notes de premsa

La visita «Observem, escoltem i toquem en família», una proposta diferent per conèixer el Gaudí Centre en família

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 9/08/2018
Imatge d'una activitat familiar al Gaudí Centre de Reus

El Gaudí Centre ofereix aquest diumenge, 12 d'agost, a partir de les 11:00 h, una nova sessió de la visita familiar “Observem, escoltem i toquem en família”, una activitat adreçada en exclusiva a nens i nenes de 4 a 12 anys acompanyats d'adults en què es presenten els trets més essencials de la vida i l'obra d'Antoni Gaudí d'una manera didàctica i participativa. Aquesta visita s'ofereix en llengua castellana els mesos de juliol i agost atesa la important presència de visitants foranis que es registra durant aquestes dates a la ciutat.

Utilitzant diferents recursos que s’aniran mostrant al llarg de la visita i amb el suport d’una monitora, els visitants coneixeran a Gaudí des de la seva infantesa i descobriran diversos personatges estretament vinculats a la seva vida, així com els aspectes més essencials i característics de l’obra de l’arquitecte. Al final de la visita es realitza un taller de manualitats on els infants poden crear la seva pròpia petita obra d’inspiració gaudiniana.

La durada aproximada de tota l’activitat és de dues hores, amb una primera part de visita guiada dinamitzada, i la resta, dedicada al taller. El preu de l’activitat és de 5 euros per participant i és necessari reserva prèvia al Gaudí Centre, trucant al telèfon 977 010 670.

Per la temporada d'estiu, i adaptant-se a la demanda turística existent, la visita familiar al Gaudí Centre d’aquest diumenge s'ofereix en castellà amb l'objectiu d'oferir l'activitat a les famílies que es troben estiuejant a la Costa Daurada.

El Gaudí Centre Reus està certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l'Agència Catalana de Turisme.

Imatge d'una activitat familiar al Gaudí Centre de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.