Notes de premsa

L’Ajuntament exigeix a Foment la immediata execució de les obres de l’estació intermodal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/02/2018
Foto de la roda de premsa

L’Ajuntament de Reus exigeix la immediata execució de les obres de l’estació intermodal, i demanarà una entrevista amb el Ministeri de Foment per tractar de les inversions pendents al territori. El portaveu del Govern de Reus, Joaquim Enrech, ha comparegut en roda de premsa, aquest dimarts, 13 de febrer, per mostrar la sorpresa del govern en relació a l’anunci fet ahir per ministre de Foment de noves inversions a Catalunya. “Reus i el Camp de Tarragona han fet els deure i el ministeri els ha de tenir en compte quan fa anuncis en matèria d’infraestructures. La segona àrea metropolitana del país requereix d’unes infraestructures adequades per al desenvolupament econòmic i pensades per facilitar la mobilitat de la ciutadania”, ha afirmat Enrech.

El portaveu del Govern de Reus ha insistit en què l’aeroport de Reus té un gran potencial de creixement, com ho traslladen les companyies aèries, el sector turístic i els agents econòmics. I, en aquest sentit, ha afirmat que “cal que AENA i el Ministeri de Foment fixin els ulls en Reus i el territori i compleixin els anuncis i promeses que porten fent durant anys. És inconcebible el nivell d’incompliments que portem acumulats”.

Així mateix, Enrech ha afegit que l’Estació Central del Camp és un projecte estratègic de territori, que ha de donar servei a més de 350.000 persones, i que ha de garantir la intermodalitat amb l’aeroport de Reus. “Precisament perquè és un projecte de vital importància per al desenvolupament del territori, des de Reus hem mantingut converses amb la Generalitat i amb el Ministeri de Foment per agilitzar-ne l'execució, fins al punt que n'hem pactat l'adequació del cost a la nova realitat econòmica del país”, ha recordat el portaveu.

“Ara és hora que tots els agents, institucionals i econòmics, unim esforços en defensa dels nostres interessos i tinguem una sola veu a Madrid”, ha afegit Enrech.

Finalment, i el clau estrictament municipal, Enrech ha respost a les declaracions del grup municipal del PSC a Reus. “Deixi d'atacar l'alcalde. Posi’s al seu costat. Vostè i els seus diputats al Congrés defensin l’Aeroport i l’Estació quan tornin a avalar el govern popular de Mariano Rajoy”, ha dit.

Foto de la roda de premsa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.