Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/07/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, una dona de 46 anys i veïna de Reus va haver de ser traslladada urgentment a l’hospital després de rebre diverses ganivetades presumptament per part del seu home, de 53 anys, del qual es troba en procés de separació.

Els fets van passar dilluns, 12 de juliol, a les 23:00 h, quan l’home hauria clavat diverses ganivetades a la seva parella, al carrer. La dona va ser traslladada en ambulància a l’hospital Universitari de Sant Joan de Reus, on va ser intervinguda quirúrgicament. Segons informa l’hospital, presenta diverses ferides sense afectació d’òrgans vitals. El seu pronòstic és reservat. Les diligències han estat traspassades al Cos Nacional de Policia.
D’altra banda, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra han detingut dos veïns de Reus com a presumptes responsables d’un segrest i intent d’agressió sexual. La denunciant, una jove de 18 anys i veïna de Reus, va manifestar a la Guàrdia Urbana que, a la una d’aquesta matinada, havia estat objecte d’un segrest al carrer de Sant Joan i traslladada a un domicili del carrer del Roser, on s’hauria produït l’intent de violació, per part de quatre individus que circulaven amb un vehicle de la marca Mercedes, de color beige. La dona va aconseguir fugir de l’habitatge en un moment de distracció i es va desplaçar a les dependències del cos de policia municipal, situades al mateix carrer del Roser, on va denunciar els fets.
Posteriorment, la Guàrdia Urbana va localitzar el vehicle, quan circulava pel carrer Sant Francesc, la qual cosa va permetre que agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra fessin la detenció de dos dels presumptes autors dels fets, Y.B., de 19 anys i M.H., de 22 anys, ambdós veïns e Reus.
La víctima ha estat atesa al servei d’urgències de l’hospital de Sant Joan de Reus per ferides de caràcter lleu.
Altres actuacions de la Guàrdia Urbana
D’altra banda, una patrulla de la Guàrdia Urbana ha col·laborat amb els bombers en un incendi de matolls, que es va produir ahir dilluns, 12 de juny, a la carretera d’Alcolea, que va provocar pocs danys.

Reus, 13 de juliol de 2004

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.