Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/07/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dimarts, 13 de juliol, a les 18:30 h, es va produir una topada entre un turisme Ford Sierra, amb matrícula de B-JS, i un ciclomotor, amb matrícula C-BCT, a la cruïlla entre el carrer de Sant Joan i el Pere Òdena. En l’accident, va resultar ferida la passatgera del ciclomotor, que va ser traslladada a l’Hospital Universitari Sant Joan on va ser assistida per ferides lleus. Ambdós conductors, J.A.V., de 52 anys, i O.R.A., de 20 anys, en van sortir il·lesos.

A les 22:45 h es va produir una altra topada entre dos vehicles, al carrer de Llovera, sense ferits. La Guàrdia Urbana ha traslladat les diligències al Jutjat, donat que un dels conductors implicats conduïa sota els efectes de l’alcohol.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.