Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, a les 19:50 h de dimecres, 1 de setembre, agents d’aquest cos van detenir un home de 26 anys i veí de Reus per un presumpte delicte de violència dins de l’àmbit familiar. L’home hauria colpejat presumptament la seva parella, una dona de 35 anys i veïna de Reus, i li hauria provocat ferides lleus.

La Guàrdia Urbana també va intervenir al detingut 26 grams d’haixix. Les diligències del cas i el detingut han estat traslladats al Cos Nacional de Policia.
D’altra banda, el mateix dimecres, a les 20:00 h, un turisme, amb matrícula T-BD, va atropellar un nen de 5 anys al carrer de l’Aigua Nova. El nen, amb ferides lleus al cap, va ser traslladat al servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, d’on va ser donat d’alta al cap de dues hores.
El mateix dia, la Guàrdia Urbana va socòrrer un home, de 52 anys, que havia caigut a l’interior del seu domicili, al carrer d’Eduard Toda. Amb ajut dels bombers van accedir a l’immoble. L’home va ser traslladat a l’hospital Sant Joan.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.