Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dijous, a les 17:00 h, agents del cos de policia municipal van establir un cordó de seguretat al voltant de l’edifici situat al número 17 del carrer Galanes, perquè hi havia perill que s’esfondrés. Prèviament havien desallotjat l’únic inquilí de l’immoble i els locals comercials pròxims. El cordó de seguretat es va aixecar a les 21:30 h, després que l’edifici va ser apuntalat.

El mateix dijous, a les 23:25 h, un turisme Opel Omega es va sortir de la via per la qual circulava, el Camí de Riudoms. El turisme no va provocar danys personals però sí que va danyar el mobiliària urbà amb el qual va topar en la seva trajectòria. El conductor del vehicle, un home de 49 anys i veí de Reus, E.V.R., va donar positiu en la prova d’alcoholèmia. La Guàrdia Urbana va traspassar les diligències al Jutjat de Guàrdia.
Sí hi va haver un ferit en l’accident que va tenir lloc a les 13:10 h a la carretera de Castellvell, per la topada entre un turisme SEAT Ibiza i un ciclomotor Peugeot. El conductor del ciclomotor va ser atès per policontusions a l’hospital de Sant Joan, d’on ja l’han donat d’alta.
Al passeig Mata, a les 10:37 h, un turisme Mercedes de color blanc va atropellar una dona i va fugir. La dona, de 71 anys i veïna de Calafell, va ser atesa a l’hospital de Sant Joan, per ferides lleus i donada d’alta poc després.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.