Notes de premsa

Nota de mobilitat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 30/08/2004

El passatge Mare de Déu de Misericòrida, que desemboca a l’avinguda de Sant Bernat Calvó, romandrà tallat al trànsit fins al 8 de setembre amb motiu d’unes obres de canalització de gas.

La realització d’una escomesa d’aigua afectarà la circulació als carrers Ignasi Iglesias i Recasens i Mercadé. Els treballs es perllongaran fins al 17 de setembre.
Dimarts, 31 d’agost, es tallarà el carrer Baix del Carme entre els números 6 i 14 per l’obertura d’una rasa. D’altra banda, el pròxim 1 de setembre, a les 22:30 h, es tallarà el carrer Batan durant poc més d’una hora per tal que l’empresa d’aigües faci tasques de revisió de la xarxa de clavegueram.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.