Notes de premsa

Recepció institucional al president de la Generalitat, Quim Torra

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 24/01/2019

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, rep aquest divendres, 25 de gener, a les 11:15h, al president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, de visita institucional a la ciutat i a l’ajuntament. Durant la visita institucional, el president signarà el llibre d’honor del consistori.

Posteriorment, a les 13:00h, l’alcalde acompanyarà el president a l’edifici Tecnoparc, on visitaran el servei d’assessorament a l’emprenedor i diverses de les empreses que tenen la seu en aquest centre de negocis municipal. Així mateix, mantindran una trobada amb membres del Clúster TIC Catalunya Sud.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.