Notes de premsa

Reunió amb la comunitat educativa de l’Escola Joan Rebull per explicar el projecte definitiu de polilleuger annex a l’escola

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 5/02/2019
Reunió de l'alcalde amb la comunitat educativa de l'escola Joan Rebull

L'alcalde, Carles Pellicer, ha fet una trobada aquest dimarts amb representants de la comunitat educativa de l’Escola Joan Rebull per explicar detalls dels pròxims passos que farà el projecte de construcció del polilleuger annex a l’escola.

A la reunió hi han assistit representants de la direcció i de l'AMPA de l'escola, així com tècnics municipals i una de les arquitectes del projecte, Mamen Domingo, que han explicat diferents aspectes del procés administratiu i arquitectònic que se seguirà en les pròximes setmanes. En els pròxims dies el projecte sortirà a exposició pública i posteriorment se’n farà la licitació, que un cop resolta donarà pas a l’etapa executiva.

Aquest polilleuger és previst que tingui una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22 x 44 metres, apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l'hoquei patins.

Els polilleugers són una aposta per cobrir la ciutat d'instal·lacions esportives de proximitat i facilitar la pràctica esportiva de tots els col·lectius. Aquests equipaments tenen com a objectiu respondre a les necessitats escolars, tant pel que fa a les activitats docents d'educació física com a les activitats extraescolars esportives.

L'ús social dels nous polilleugers seguirà la línia dels que ja existeixen a hores d'ara a la ciutat, és a dir, amb una distribució de tres franges horàries: horari escolar (per activitats docents pròpies del centre escolar o, puntualment, de centres escolars propers), horari extraescolar (de dilluns a divendres al migdia i en horari correlatiu a l'escolar a la tarda, també per a competicions escolars els dissabtes al matí) i un horari social d'ús esportiu per a projectes i programes municipals, entitats esportives, veïnals i activitats d'esport per a tothom (de dilluns a diumenge).

Origen de l'acord
La construcció d'aquest polilleuger és fruit de l'acord entre el govern municipal i el grup municipal del PSC per destinar el gruix del romanent de la liquidació dels comptes municipals de 2017 a la construcció de dos polilleugers (el de Joan Rebull i un altre a l'Escola Cèlia Artiga).

A més, una part d'aquest superàvit dels comptes de 2017 es destinarà a finançar la redacció del projecte executiu del pavelló del Molinet, vinculat a l’Institut Roseta Mauri, amb un import de 70.000 euros.

Reunió de l'alcalde amb la comunitat educativa de l'escola Joan Rebull

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.