Notes de premsa

Rosa Mateu substitueix Xavier Graset a la Comissió Artística del Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/12/2018
Foto de Rosa Mateu

El Consell General del Consorci del Teatre Bartrina ha aprovat la incorporació de Rosa Mateu com a nou membre de la Comissió Artística del teatre en substitució de Xavier Graset. Amb aquest canvi la comissió passa a estar formada pels següents membres: Lluís Pasqual, Ramon Gomis i Rosa Mateu.

Rosa Mateu ja va ser membre de la comissió l’any 2007, juntament amb Francesc Cerro i amb el mateix Xavier Graset, a qui el Consell General del Consorci del Teatre Bartrina ha volgut agrair tots aquests anys de col·laboració. Rosa Mateu és directora de l’Escola de Teatre del Centre de Lectura i la seva carrera professional està estretament lligada a les arts escèniques des de fa anys.

L’any 2007, com a membre de la comissió artística, va exercir el seu càrrec amb una gran responsabilitat i eficàcia, i actualment col·labora de forma voluntària en aportacions puntuals d’assessorament artístic a la direcció del teatre.

Foto de Rosa Mateu
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.