Notes de premsa

Tercera edició de “Reus Ocult” aquest cap de setmana amb visites comentades a una dotzena d'espais de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 13/09/2017
Imatge de la presentació de la tercera edició de

Aquest dissabte i aquest diumenge, 16 i 17 de setembre, es porta a terme la tercera edició del cicle “Reus Ocult”, consistent en una programació de visites comentades a 12 espais patrimonials que normalment no són accessibles al gran públic. Aquest cicle, inclòs a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017, és organitzat per l'entitat Espais Ocults, que ofereix les visites guiades de manera gratuïta els dies 16 i 17 de 10:00 a 13:30 h i de 16:00 a 19:30 h.

El conjunt de la programació i horaris concrets, així com els espais que es poden visitar, es poden trobar al web d'Espais Ocults, on també s'informa d'aquelles activitats que requereixen inscripció prèvia. Els espais patrimonials que s'obriran al públic aquest cap de setmana (consulteu horaris) són els següents:

 • Institut Pere Mata
 • El Molí de la Vila
 • Barri Gaudí
 • Xalet Serra
 • Casa Gasull
 • Estació Enològica
 • Església Prioral de Sant Pere
 • Parròquia de Sant Bernat Calbó
 • Biblioteca Pere Anguera
 • Institut Roseta Mauri
 • Bòbila Sugranyes
 • Mas Tallapedra
El regidor d'Urbanisme, Marc Arza, ha acompanyat aquest dimecres els responsables de l'entitat Espais Ocults durant la presentació pública d'aquesta tercera edició del cicle "Reus Ocult" als jardins de la Casa Rull. Arza ha destacat la possibilitat que ofereix aquesta iniciativa per descobrir espais patrimonials de la ciutat que en alguns casos són poc coneguts pel gran públic. El regidor d'Urbanisme ha subratllat que, per les seves característiques, aquest és un projecte que s'adequa molt bé a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.
 

Novetats
En aquesta edició de setembre de 2017 s'han programat també dues activitats complementàries noves, que són “Petits Exploradors” (ofereix tres modalitats, és adreçada a nens i joves de 3 a 15 anys i es realitza en col·laboració amb Ans Educació) i “Pedaleja al Reus Ocult” (adreçada a tots els públics i en col·laboració amb Bicicamp). Aquestes dues propostes requereixen inscripció prèvia, que es pot fer al web d'Espais Ocults.

Imatge de la presentació de la tercera edició de

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.