Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Inauguració de l'exposició fotogràfica de Mertixell Perpiñá Masip "Som Així!" La bellesa natural de les dones reals

Inauguració de l'exposició fotogràfica de Mertixell Perpiñá Masip

SOM AIXÍ !”

La bellesa natural de les dones reals

Els mitjans ens imposen dia rere dia uns estereotips de dones que no reflecteixen la realitat femenina en cap sentit i encara menys quan parlem en termes de bellesa corporal. Estem envaïts diàriament per un incomptable nombre de canals: internet, televisió, cinema, publicitat… on quasi el cent per cent de les imatges que hi veiem estan retocades digitalment fins a extrems inimaginables fa uns anys.

El projecte és ben senzill, es tracta de fotografiar dones reals tal com són, al menjador de casa, transformat ocasionalment en un estudi. En el processat no utilitzo photoshop. A través de la meva càmera intento captar la bellesa de cada dona, tal com jo l’entenc. Les sessions són improvisades.

Primer vaig començar a fotografiar mares, ja que ser mare suposa un canvi mental, hormonal i corporal molt important, les dones quan parim canviem, en molts sentits. És quan més boniques ens hauríem de sentir i malauradament, és quan menys ens agradem.

Aquests canvis en el nostre cos, tan naturals, es van intensificant a mesura que ens anem fent grans. Actualment els retrats són tant de dones que han estat mares, com dones que no. 

 

 

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DEL 19 DE SETEMBRE 2017 AL 31 DE GENER DE 2018

PREU

Entrada lliureON

Bravium Teatre
Carrer de la Presó, 13

Com arribar-hi


QUAN

Del 19/09/2017 al 31/01/2018

LOCALITZACIÓ

Bravium Teatre

Carrer de la Presó, 13,
Tel. 977 34 37 01 http://www.braviumteatre.com/
info@braviumteatre.com

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.