Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Model·lant la il·lustració Modernista J. Segrelles per Reme Tomás

Model·lant la il·lustració Modernista J. Segrelles per Reme Tomás

Col·lecció d'escultures, la ceramista Reme Tomás ens ofereix una visió tridimensional sobre l'essència iconogràfica de l'il·lustrador universal J. Segrelles, autor entre d'altres del cartell de les Noces d'Argent del F.C. Barcelona i de les il·lustracions publicades per les més importants editorials catalanes de la primera meitat del s.XX. Les escultes de Reme Tomás s'acompanyen en la Casa Navàs amb fotografies d'alta resolució de les il·lustracions i cartells de Segrelles, amb el propòsit d'oferir una exposició didàctica amb contingut pedaògic per aprofundir en la literatura des de les diferents propostes visuals. 

La Casa Navàs i Reus simbiosi del Modernisme recuperen el treball il·lustratiu d'un dels mestres més prolífics i admirats de la cultura catalana, J. Segrelles. Una mostra projectada per integrar-se a la decoració de les cases modernistes, enriquintles si  ap encara més, sense alterar les seues pròpies idiosincràsies i particularitats. La Casa Navàs és un dels edificis modernistes més importants de la ciutat de Reus, projectat per l'arquitecte barceloní Lluís Domènech. Construït entre el 1901 i 1908 per encàrrec del reusenc Joaquin Navàs Padró company de jocs d'infància d'Eduard Toda i Antoni Gaudí també naturals de Reus. En aquest edifici varen participar els millors artesans de l'època i col·laboradors habituals de Domènech com Gaspar Homar, Alfons Puyol, Antoni Rigal o Lluís Bru.


ON

Casa Navàs

Plaça del Mercadal, 3

Com arribar-hi


QUAN

Del 01/07/2017 al 30/09/2017

LOCALITZACIÓ

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.