Notes de premsa RSS Notes de premsa Subscriu-te al canal de Telegram

...
E.g., 25/09/2018
E.g., 25/09/2018

Dilluns, 24/09/2018

1 Imatges1 Documents
Cartell del cicle

L'Arxiu Municipal de Reus i l’Arxiu Comarcal del Baix Camp organitzen aquest mes d'octubre el cicle de conferències “Els Bofarull de Reus”, que permetrà aprofundir en el coneixement i la trajectòria de la nissaga dels Bofarull, entre els quals hi hagué el director de l'Arxiu de la Corona d'Aragó entre 1814 i 1849, Pròsper de Bofarull. La sessió...

[+]
2 Imatges2 Documents
Foto dels alumnes

Una seixantena de joves de 16 a 21 anys han iniciat aquest mes de setembre una nova edició dels programes de formació i inserció - Pla de Transició al Treball (pfi - PTT) que organitza el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Reus a través de l'Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell.

Les especialitats que es poden...

[+]
1 Imatges1 Documents
Foto de la visita

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municiopal, ha rebut aquest dilluns, 24 de setembre a la consellera de Justícia, Ester Capella, a l’Ajuntament de Reus. Durant la visita institucional, la consellera ha signat el llibre d’Honor del consistori reusenc.

[+]

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos municipal de seguretat han instruït aquest cap de setmana diligències judicials contra dos conductors per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

El dissabte 22 de setembre, a les 4:40h, a l'avinguda de Salou, es va produir...

[+]
2 Imatges2 Documents
Les noies de Mossbank Road

El Teatre Bartrina activa la venda d'entrades per a la temporada de Tardor que s'iniciarà el pròxim 6 d'octubre amb l'espectacle «Rhumans», de la companyia Rhum & Cia, una coproducció del Festival Grec, Velvet i el Teatre Lliure de Barcelona, que farà gaudir a grans i petits.

Les entrades per a la temporada es poden adquirir a través...

[+]

Divendres, 21/09/2018

1 Imatges1 Documents
Imatge d'arxiu del procés de presentació de projectes candidats als Pressupostos participatius de 2018, el març de 2018

El 26 de setembre s'inicia el període per presentar projectes susceptibles d'acollir-se a la convocatòria de Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d'una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d'inversions sorgides d'aquest procés ciutadà. El termini de presentació de les iniciatives ciutadanes finalitzarà el 23...

[+]

L'Ajuntament de Reus recorda el dispositiu especial de mobilitat a l'entorn de l'Estadi municipal preparat per als dies que l'equip roig-i-negre juga a casa. El missatge va dirigit en especial als espectadors que aquest diumenge 23 de setembre a les 18:00h assisteixin al partir que enfrontarà el CF Reus Deportiu amb el CG de Tarragona.

...

[+]
4 Imatges
L’Ajuntament inicia les obres de remodelació del carrer de Balmes

L’Ajuntament de Reus dona continuïtat al pla d’inversions per posar al dia la via pública de la ciutat, i iniciarà en breu les obres de remodelació del carrer de Balmes, al tram comprès entre el carrer de Josep M. Prous i Vila i l’avinguda de Jaume I. La solució projectada per la regidoria de Via Pública defineix el vial a un sol nivell,...

[+]

Dijous, 20/09/2018

1 Imatges1 Documents
Foto de família dels Guardons de la Ciutat 2018

El lliurament dels Guardons de la Ciutat han donat inici oficialment a les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2018, un acte que s'ha realitzat al Saló de Plens de l'Ajuntament aquest dijous 20 de setembre a les 20:00 h.

L'acte ha reconegut amb les Mencions honorífiques municipals a la Confraria de Sant Josep i Sant Jaume (Sant...

[+]
1 Imatges1 Documents
El Gaudí Centre, punt d'entrada dels visitants a la ciutat

Coincidint amb l'aposta per la qualitat i la diversificació en l'oferta turística, la ciutat està a punt de tancar la temporada d'estiu amb un increment en el nombre de visites als equipaments turístics de la ciutat en relació amb el mateix període de 2017 i que se situa en un augment d'un 17%. D'aquesta manera,...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.