E.g., 25/09/2024
E.g., 25/09/2024

Dimarts, 24/09/2024

3 Imatges3 Documents
Presentació Festival Muses

Amb l’objectiu de destacar el talent femení als escenaris, Muses Festival vol posar en valor la presència de dones en el món de la música al nostre país i territori. Amb un propòsit clar, el festival aspira a consolidar-se com un cicle de concerts de referència que faci visible la cultura musical creada per dones.

Muses aterra a Reus amb...

[+]
3 Imatges3 Documents
Benvinguda als nous agents de la Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha incorporat quatre agents nous a partir del 21 d'agost, un cop finalitzat el curs de formació bàsica de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Amb les noves incorporacions, la plantilla del cos de seguretat municipal arriba als 162 guàrdies.

Les noves incorporacions són una dona i tres homes, fet que ...

[+]

Dilluns, 23/09/2024

2 Imatges2 Documents
Presentació col·laboració amb ASCASUD

La Regidoria d’Empresa, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Reus ha iniciat recentment una col·laboració amb l’associació de mentoria empresarial ASCASUD per tal de complementar els serveis d’orientació a persones emprenedores que es realitzen des del Servei d’Assessorament a l’Emprenedoria i l’Empresa. 

...
[+]
1 Imatges1 Documents
Instal·lació solar fotovoltaica planta EDAR Reus

La planta fotovoltaica de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Reus ha complert el seu primer aniversari de funcionament havent aconseguit cobrir el el 30,5% de l’energia elèctrica que requereix l'activitat de la depuradora. La planta compta amb un total de 972 plaques i 3.013 metres quadrats de...

[+]
1 Imatges1 Documents
Exposició a la biblioteca Xavier Amorós procedència fons Joan Ferraté

El 24 de novembre de 1924 naixia a Reus Joan Ferraté, germà de Gabriel Ferrater. Amb l’objectiu de celebrar  el centenari del seu naixement, les Biblioteques Municipals de Reus han ideat un petit cicle d’homenatge, en paral·lel amb els de Sant Cugat i la Universitat de Girona, dipositària de la seva biblioteca personal.

Aquest acte...

[+]
2 Imatges3 Documents
Imatge d'una ponència al RAW'23

L’Ajuntament de Reus i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili organitzen els dies 26 i 27 de setembre a Cal Massó les jornades intermèdies entre les edicions 2023 i 2025 del seminari l’EAR RAW (Reus Architecture & Urban Design International Workshop), que cada dos anys convida a Reus professors i...

[+]

Divendres, 20/09/2024

13 Imatges13 Documents
Lliurament dels Guardons de la Ciutat 2024

L'acte de lliurament dels Guardons de la Ciutat ha servit aquest vespre per donar el tret d'inici oficial de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2024. El Saló de Plens s'ha omplert de gom a gom per a aquest homenatge públic a la societat civil, que reconeix a diferents persones i entitats de la ciutat. El lliurament dels Guardons de la...

[+]
3 Imatges3 Documents
Reunió amb la FAVR 19 setembre

L’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, acompanyada per la tinenta d’alcaldessa d’Urbanisme i Habitatge, Marina Berasategui i la regidora de Relacions Ciutadanes, Mar Escoda va reunir-se ahir a l’antic hospital amb representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) i de diferents entitats veïnals de la ciutat per tractar el...

[+]
1 Imatges1 Documents
Façana Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus convoca un minut de silenci el dilluns 23 de setembre a les 12 h a la plaça del Mercadal per condemnar el darrer assassinat per violència masclista confirmat, que va tenir lloc a Bilbao el 12 de setembre.

Un home de trenta-quatre anys va ser detingut per l'...

[+]
1 Imatges1 Documents
Ple municipal 20 de setembre 2024

L’Ajuntament de Reus ha aprovat definitivament en la sessió plenària d’avui, 20 de setembre, la constitució de la societat mercantil pública de caràcter supramunicipal Funecamp Serveis Funeraris Municipals, SA. La nova empresa prestarà serveis funeraris als municipis de Reus, Salou, Vila-seca i Constantí.

...
[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.