Pacte de govern

El govern de la ciutat el conformen les següents formacions: Convergència i Unió (7 regidors), ERC-MES-MDC-AVANCEM-AM (2 regidors) i Ara Reus (2 regidors).

El 25 de gener de 2016 se signa el «Pacte per a la incorporació del grup municipal d’Ara Reus al Govern de la ciutat de Reus». Un mes després, el 25 de febrer de 2016, s'hi suma el grup municipal d’ERC-MES-MDC-AVANCEM-AM mitjançant la signatura d'un nou pacte que signen l'alcalde, Carles Pellicer, i els portaveus dels tres grups municipals del nou govern: Montserrat Vilella, Noemí Llauradó i Jordi Cervera.

Trobareu els acords signats al peu d'aquesta pàgina.

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.