Ple ordinari 07/04/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 02/06/2024
E.g., 02/06/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 07 Abril, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 7 d'abril de 2017 a les 09:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió de data 16.03.2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

HONORS I DISTINCIONS

3. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la banda-cobla del Pare Manyanet de Reus.

4. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l'escola Prat de la Riba de Reus.

5. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al club esportiu Santes Creus de Reus.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

6. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes o entitats.
SERVEIS A LA PERSONA

7. Assessoria Jurídica. Aprovació definitiva de la modificació dels estatuts de l'Institut Municipal de Museus de Reus i de l'extinció de l'organisme autònom Institut Municipal d'Acció Cultural i aprovació de la integració dels serveis i recursos de l'organisme autònom Institut Municipal d'Acció Cultural a Institut Municipal Reus Cultura.

8. Participació, Ciutadania i Transparència. Bases de subvencions per a les entitats que portin a terme el foment de la solidaritat i cooperació al desenvolupament

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

9. Gestió Urbanística. Aprovació provisional del Pla especial urbanístic de l'àmbit situat al carrer Batan, núm. 28, presentat per CEL URBÀ, SL.

10. Medi Ambient. Resolució d'un procediment sancionador per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

11. Assessoria Jurídica. Aprovació inicial de la creació, modificació i supressió de diferents fitxers de dades de caràcter personal.
12. Recursos Humans. Modificació del catàleg i plantilla del personal funcionari i laboral.
13. Serveis Adjunts a la Secretaria General. Modificació de la relació de llocs de treball del personal directiu.
14. Assessoria Jurídica. Aprovació de la plantilla de l'Institut Municipal de Museus de Reus que passarà a denominar-se Institut Municipal Reus Cultura.
15. Serveis Adjunts a la Secretaria General. Autorització de compatibilitat d'una treballadora de Reus Serveis Municipals S.A. amb activitat privada.
16. Intervenció. Donar compte de les liquidacions dels Pressupostos de l'Ajuntament i dels Organismes Autònoms Administratius corresponents a l'exercici 2016 i dels criteris seguits per a la quantificació dels drets de difícil o impossible recaptació.
17. Gestió Econòmica i Pressupostària. Expedient de modificació de crèdits del Pressupost de la Corporació.
18. Intervenció. Aprovació del Pressupost General de l'exercici 2017.
PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

19. Proposta del Grup municipal del Partit Popular (PP) per a exigir la finalització del projecte del baixador de Bellisens.

20. Proposta del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per millorar el finançament de les escoles bressol municipals.

21. Proposta dels Grups municipals ERC-MES-MDC-AVANCEM,ARA REUS (AREUS) i CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) en defensa dels drets lingüístics de les persones.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

22. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a la signatura de convenis amb clubs esportius de la ciutat per a l'ús universal de les seves piscines cobertes.

23. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a la creació d'un nou casal per a la gent gran a la zona de la Pastoreta i el passeig Prim.

24. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la unificació dels criteris de les bases de subvencions, beques i ajuts de l'Ajuntament de Reus.

25. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a l'adhesió a la Xarxa de ciutats lliures del tràfic de dones, nenes i nens destinats a la prostitució.

26. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per a la realització d'un estudi dels beneficis alimentaris del producte de proximitat i posterior campanya sobre els mateixos.

Assumptes sobrevinguts.

Precs i preguntes.

Reus, 4 d'abril de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.