Ple ordinari 23/01/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 02/06/2024
E.g., 02/06/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 23 Gener, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 23 de gener de 2017 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Presa de possessió com a regidora de l'Ajuntament de Reus de la Sra. Maria del Carmen Pozuelo Blanco.

2. Presa de possessió com a regidora de l'Ajuntament de Reus de la Sra. Marta Puig Beltran.

3. Aprovació de les actes de les sessions plenàries dels dies 24 de novembre i 19 de desembre de 2017.

4. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

5. Alcaldia. Ratificar el Decret d'Alcaldia número 2016013163, de data 14 de desembre de 2016, de compareixença en el recurs contenciós administratiu número 401/2016 contra l'Ordenança de civisme, seguit a instàncies de l'Associació Reus Som Útils (ARSU), la Candidatura d'Unitat Popular i l'Associació Cultural Despertaferro, davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
6. Alcaldia. Donar compte de l'adscripció de la regidora Sra. Maria del Carmen Pozuelo Blanco al Grup municipal del partit dels socialistes de Catalunya - Candidatura de progrés (PSC-CP).
7. Alcaldia. Donar compte de l'adscripció de la regidora Sra. Marta Puig Beltran al Grup municipal de la Candidatura Popular (CUP).
8. Alcaldia. Donar compte de la designació de portaveu i portaveus adjuntes del Grup municipal del partit dels socialistes de Catalunya - Candidatura de progrés (PSC-CP).

9 Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

10. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

11. Gestió Urbanística. Aprovació provisional de la modificació puntual del Pla especial de protecció del patrimoni arquitectònic, historicoartístic i natural de Reus, referent a l'immoble núm. 10 del carrer Llovera.

12. Medi Ambient. Resolució d'un procediment sancionador per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

13. Servei d'Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Renuncia a l'ús del local cedit per Metrovacesa (actualment, Merlín Properties, SOCIMI, SA) a l'Ajuntament de Reus, segons l'acta de lliurament de la possessió de data 20 d'octubre de 2015.

14. Assessoria Jurídica. Compatibilitat d'un treballador de la societat Reus Serveis Municipals, S.A, amb la gerència temporal de la societat Reus Desenvolupament Econòmic, SA.
SERVEIS A LA PERSONA

15. Ensenyament i Política Lingüística. Resolució anticipada del conveni subscrit amb l'Assemblea Local de la Creu Roja Espanyola i la Caixa d'Estalvis de Tarragona per a la construcció, posada en marxa i manteniment de la Llar d'Infants del Roser.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

16, Moció del grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent als ajuts per accedir als casals d'estiu municipals.

17. Moció del grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a un servei gratuït d'assessorament respecte a les clàusules terra abusives.

18. Moció del grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a la retirada de símbols franquistes i l'acompliment de la Llei de memòria històrica.

19. Moció del grup municipal del PARTIT POPULAR (PP) per l'inici de l'estudi del projecte "Reus rehabilita".

20. Moció del grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per la reducció del lliscament de les voreres, places i passejos de la ciutat.

21. Moció del grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per tal d'augmentar la seguretat viària a l'avinguda Bellisens.

22. Moció del grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) referent a l'incompatibilitat de l'exercici simultani públic i privat de la professió mèdica en l'àmbit del Grup Sagessa.

Assumptes sobrevinguts.
Precs i preguntes.

Reus, 18 de gener de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.