Notes de premsa

Afectacions de mobilitat amb motiu de treballs d'urbanització a la zona de Mas Mainer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/04/2017

Amb motiu de l'inici aquest dilluns de diferents treballs de nova urbanització a la zona de Mas Mainer a l'avinguda de l'Onze de Setembre, es preveuen diferents afectacions de mobilitat per a vianants i trànsit de vehicles durant les pròximes setmanes.

Es reduirà a dos carrils de circulació l'avinguda de l'Onze de Setembre a l'alçada del carrer del General Moragues.

Pel que fa als vianants, es preveu tallar la circulació de vianants a la vorera dreta del pont del carrer del General Moragues (direcció Castellvell) des de la plaça d'Almoster fins a l'Escola Joan Rebull i caldrà passar per l'altra vorera.

Mentre durin les obres hi haurà una patrulla de la Guàrdia Urbana per contribuir a la regulació correcta de la circulació tant de vehicles com de vianants.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.