Notes de premsa

El Ple municipal aprova la congelació de les tarifes d'Aigües de Reus per a l'exercici 2018

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/12/2017

El Ple municipal de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dijous el manteniment de les tarifes i preus dels serveis de subministrament d'aigua potable, clavegueram i d'altres serveis vinculats que dona Aigües de Reus per a l'any 2018.

El Ple ratifica d'aquesta manera la decisió aprovada el passat 16 de novembre pel consell d'administració de Reus Serveis Municipals, SA, en que es proposava prorrogar a 2018 el quadre de tarifes d'aigua i clavegueram vigent l'exercici 2017.

L'Ajuntament de Reus manté, amb aquesta decisió, el criteri de congelació de tarifes seguit en els darrers exercicis, en la línia de no incrementar la pressió impositiva per la prestació de serveis bàsics sobre les famílies reusenques.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.