Notes de premsa

La Marxa per la Cultura de Pau arriba el 13 de juliol a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 12/07/2004

Dimarts, 13 de juliol, arriba a Reus la Marxa per la Cultura de Pau. Les persones que s’hi han afegit seran rebudes a l’Ajuntament a les 14:30 h. L’objectiu d’aquesta marxa és educar en la cultura de pau, estimular el compromís personal per un món en pau i exigir a les institucions públiques un compromís ferm per construir un món en pau.

Després de dinar, es desplaçaran a les piscines municipals i, a les 19:45 h, hi haurà una concentració per la pau a la plaça del Mercadal. Per acabar, a les 20:00 h, Jordi Ribó pronunciarà la conferència «Els sindicats i la construcció de pau», per explicar l’experiència de la Fundació Pau i Solidaritat als Balcans. Els participants en la marxa dormiran a les instal·lacions del col·legi Pare Manyanet.
La columna de la Marxa per la Cultura de Pau continuarà el seu camí cap a Barcelona, punt de confluència del recorregut de tots els participants, el 18 de juliol.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.