Notes de premsa

La regidora de Participació explica l'experiència reusenca en un curs sobre processos participatius

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/03/2018
Imatge de la presentació realitzada per la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència

La regidora Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha presentat aquest dimarts en el curs “Com incorporar la ciutadania a les polítiques públiques” l'experiència del procés participatiu realitzat a Reus per elaborar el nou reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Reus.

El curs en què s'ha presentat aquesta experiència es realitza a Reus durant aquest mes de març i és organitzat per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Entre els ponents hi ha les persones responsables de planificació de processos participatius de la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

Imatge de la presentació realitzada per la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.