Notes de premsa

L'alumnat del barri Immaculada jugarà a escacs al voltant de Mas Anglès

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/05/2019
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la partida d'escacs

Un centenar d'alumnes de quart i cinquè de les escoles Doctor Alberich i Casas i Misericòrdia de Reus participen aquest dimecres, 15 de maig, entre les 10 i les 12 h, en diverses partides d'escacs al carrer, al voltant de Mas Anglès, amb l'objectiu de promoure la convivència entre l'alumnat del barri i conèixer millor aquest equipament municipal, situat al número 15 de la plaça Celdoni Vilà i Torroja del barri de la Immaculada.

Aquesta activitat lúdica estarà dinamitzada pels docents dels dos centre educatius que hi participen i s'agruparan els alumnes en tres nivells segons el coneixement del joc que tinguin. D'aquesta manera, els alumnes que més en saben ensenyaran a jugar a escacs als companys que no han jugat mai o en saben poc.

Es tracta de la segona edició d'una activitat coordinada per l'Àmbit de Dinamització Comunitària i Cohesió Social de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus i l'Associació de Veïns del Barri Immaculada, de qui ha partit la iniciativa, amb la col·laboració  de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, del Consell Esportiu Baix Camp i de Reus Esport i Lleure.

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la partida d'escacs

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.