Notes de premsa

Presentació de les novetats dels autors locals d'aquest Sant Jordi 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 15/04/2019
Foto de grup autors locals 2019
Exposició autors locals a la Biblioteca Xavier Amorós

Aquest dilluns 15 d’abril a les 18:00h s’ha realitzat a la Biblioteca Central Xavier Amorós la tradicional trobada d'autors locals, un dels principals actes previs a la Diada de Sant Jordi, encapçalada per l'alcalde, Carles Pellicer, i la regidora de Cultura, Montserrat Caelles.

La cita ha comptat amb la presència de nombrosos autors que han publicat des de Sant Jordi de l’any passat fins ara i que s’han fet una foto de família abans de començar l’acte al pati exterior de la biblioteca.

Els llibres d'autors locals estan exposats durant aquest mes a la sala central de la Biblioteca Xavier Amorós, en una ambientació galàctica d’acord amb el tema escollit enguany per a la presentació dels llibres.

L’acte ha consistit en un espectacle encarregat a Alexandre Bonanit i Laia Pedrol, que  ha ofert la seva darrera proposta escènica «Mil cent i un estels». Membres de l’Associació Bocafoscant, han fet un treball de recopilació de textos que han volgut plasmar en un conte divulgatiu i un disc farcit de col·laboracions de músics d’arreu del territori català.

En aquest espectacle fusionen coneixement d’astronomia popular amb cançons de treball que es cantaven al camp, cançons de mar i dolces tonades. Bona part del material ha estat localitzat a Carrutxa, i això li confegeix un punt d'interès local remarcable.

Foto de grup autors locals 2019
Exposició autors locals a la Biblioteca Xavier Amorós

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.