Notes de premsa

Reus se sotmet durant tres dies a l'escrutini del comitè avaluador de les candidatures a Ciutat Europea de l'Esport 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 17/04/2018
Imatge de la recepció a l'Ajuntament de Reus al comitè avaluador de la candidatura a Ciutat Europea de l'Esport 2019

Els tres membres del comitè avaluador de les candidatures presentades a la distinció Ciutat Europea de l'Esport 2019 realitzen entre aquest dilluns 16 i dimecres 18 d'abril una estada a la ciutat de Reus per supervisar i valorar la proposta de la capital del Baix Camp per assolir aquest reconeixement. L'alcalde, Carles Pellicer, ha ofert aquest dilluns al vespre a l'Ajuntament de Reus una recepció institucional als membres del jurat, que dediquen tota la jornada de dimarts a conèixer els equipaments esportius i la proposta organitzativa de Reus per aconseguir el segell al qual aspiren també altres ciutats europees.

És previst que durant la pròxima tardor es donin a conèixer els noms de les ciutats que podran ostentar el títol de Ciutat Europea de l'Esport 2019. Reus aprofita aquests tres dies de visita del jurat per explicar els projectes esportius i de ciutat que es desenvoluparien el 2019 i que, segons el regidor d'Esports, Jordi Cervera, servirien per rellançar i consolidar diferents polítiques vinculades a l'esport, la salut i la cohesió social que la ciutat ja té en marxa.

Imatge de la recepció a l'Ajuntament de Reus al comitè avaluador de la candidatura a Ciutat Europea de l'Esport 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.