Aparcament

Pàrquing Llibertat, ubicat a la plaça Llibertat.Reus Mobilitat i Serveis SA, la societat municipal anteriorment denominada Amersam, gestiona un total de 2.330 places distribuïdes en set pàrquings subterranis. Amb la ubicació dels aparcaments al voltant les les anelles concèntriques de la ciutat, es pretén minimitzar la circulació de vehicles a la zona més cèntrica de Reus, a la vegada que es cobreix la demanda d’aparcament de mitjana i llarga estada. 

En canvi, la necessitat de curta estada queda coberta per les places d'aparcament a les zones blaves, ja que només s’hi pot estacionar fins a un màxim d’entre una hora i mitja i dues hores. A mig camí entre l’aparcament de curta i llarga durada queden els pàrquings de superfície o zones taronja, on s’hi pot estacionar entre quatre i vuit hores.

 

Nombre de places dels aparcaments municipals

Pàrquings subterranis Zona blava Zona taronja / àrea d'aparcament Zona d'autocaravanes
Les Oques: 450 places                 975 places  751 places 4 places (+ info)
Baluard: 100 places
Llibertat: 900 places
Pastoreta: 250 places
Passeig Prim: 250 places
Sant Ferran: 80 places
Carrilet: 300 places

 

Les zones d’aparcament es poden consultar al web de Reus Mobilitat i Serveis SA

Reus Mobilitat i Serveis
C/ Sardà i Cailà, s/n, Edifici Mercat Central, 2a planta
Tel. 977 300 006

Horaris: De dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 16 a 18h. Horari d’estiu, de dilluns a divendres de 8 a 15h.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.