Escoles Bressol Municipals

Logotip EBM
Divendres en família a la Montsant
Divendres en família a la Montsant 2
Divendres en família a la Montsant 3
En família a La Ginesta
En família a El Lligabosc
En família a El Margalló
Programa Guaita a L'Olivera
Programa Guaita a 'Olivera 2
Taller de magdalenes al Marfull
Xerrades a les EBM

Les escoles bressol municipals són centres educatius on s'imparteix el primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys). A Reus, comptem amb una xarxa de 6 centres distribuïts per la ciutat.

 

Les escoles bressol municipals treballen amb l’objectiu d’acompanyar als vostres fills i filles en les primeres descobertes del món i s’acosten a aquests aprenentatges a través de l’experimentació i la vivència, des d’un respecte a l’infant i al seu creixement emocional.

Les EBM donen una empenta a la participació de les famílies a l’escola, amb la voluntat que les famílies coneguin des de dins com són, què fan, perquè ho fan, i alhora, com els infants en gaudeixen.

Consulteu en aquest espai els projectes educatius i altres informacions que siguin del vostre interès.

Sigueu benvinguts!

«Tastet d'escola»
El «Tastet d’Escola» neix com un projecte municipal de la Regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística de Reus destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.

Aquesta proposta pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promou el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que l’infant fa també els primers inicis de socialització dins del grup classe.

El projecte s’ubica dins de les Escoles Bressol Municipals (EBM) tot i que no són places d’escola bressol atès que la proposta és inferior al nombre d’hores i dies del que és considerat com un servei d’escola bressol.

Els infants poden assistir a una EBM totes les tardes de dilluns a divendres dels mesos d'abril fins al final del curs escolar del mes de juny. L’horari del servei és de 15:00 a 17:00 h. L

Any 2018
La inscripció al projecte comença el 12 de març i està oberta fins al mes de juny, atès que el servei va destinat a les famílies que al setembre comencen P3.

Les inscripcions s’han de presentar a l’Oficina Municipal d’Escolarització. Es pot trobar el model de sol·lictud a l’Oficina Municipal d'Escolarització i a les escoles bressol municipals. Al 2018, el preu d’aquest servei és de 57,60 euros al mes.

Tramita la sol·licitud per al Tastet d'Escola

 

Logotip EBM
Divendres en família a la Montsant
Divendres en família a la Montsant 2
Divendres en família a la Montsant 3
En família a La Ginesta
En família a El Lligabosc
En família a El Margalló
Programa Guaita a L'Olivera
Programa Guaita a 'Olivera 2
Taller de magdalenes al Marfull
Xerrades a les EBM
Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046

Carrer de Rosselló 2-8

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.