Escola Bressol (0-3 anys)

Portada de la Guia 0-3

A Reus.cat ens fem ressó de les resolucions del departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a les normes de preinscripció i matrícula i calendari per a la preinscripció 2020/2021. Consulteu aquesta informació en els desplegables situats a la part superior d'aquesta pàgina.

Preinscripció 2020/2021
Podreu realitzar la preinscripció tant a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) com a l'escola que tingueu com a primera opció.

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina Municipal d'Escolarització (OME) o bé a l’escola escollida en primera opció. A peu de pàgina, trobareu la informació sobre el calendari de preinscripció, els documents que cal presentar per formalitzar la preinscripció, els criteris de puntuació i la sol·licitud de preinscripció.

Si voleu accedir al formulari de preinscripció feu clic al botó d'enllaç que trobareu tot seguit. El tràmit serveix per demanar plaça pel curs 2020-2021 a les escoles bressol públiques i algunes de les privades sostingudes parcialment amb fons públics, per infants de 0 a 3 anys. Durant el mes d'abril s'actualtizarà la informació referent a la preinscripció del curs 2020/2021

Tràmit de preinscripció a l'escola bressol. Curs 2020/21

Matrícula viva

Si esteu interessats a matricular el nen o nena en una llar d'infants (que formi part de la comissió de garanties d'escolarització) aquest mateix curs cal presentar una sol·licitud que s'atendrà si hi ha places disponibles. En aquest cas, a la seu electrònica de l'Ajuntament de Reus trobareu la sol·licitud per poder demanar la plaça. Cal presentar també l'original o la fotocòpia del llibre de família i del DNI del pare/mare/representat legal  

«Tastet d'escola»
El «Tastet d’Escola» neix com un projecte municipal destinat als infants que al setembre comencen a P3 i no han estat escolaritzats amb anterioritat.Aquesta proposta pretén oferir a les famílies una eina per tal que els seus fills comencin a familiaritzar-se amb l’escolarització. Es promourà el treball dels hàbits i rutines propis de les escoles en el cicle d’educació infantil, alhora que l’infant farà també els primers inicis de socialització dins del grup classe. El projecte s’ubica dins de les Escoles Bressol Municipals (EBM) de 15:00 a 17:00 h. des del mes d'abril i fins la tercera setmana de juny.

Tràmit de sol·licitud per al Tastet d'Escola

Coneix les escoles

Si voleu visitar i conèixer les escoles i projectes educatius contacteu amb l'Oficina Municipal d'Escolarització o entreu al portal de les escoles bressol municipals ebm.reus.cat.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)
Carrer de Rosselló 2-8
Tel. 977 010 046

Horaris: Horari d'atenció: De dilluns a divendres. Matins de 9 a 14 h. Tardes, prèvia cita, al 977 010 046. En periodes de preinscripció d'educació infantil, primària i ESO de 8.30 a 14 i tardes amb cita prèvia.

Carrer de Rosselló 2-8

L'atenció presencial, sempre amb CITA PRÈVIA.

Oficina Municipal d’Escolarització (OME)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.