Actes per dia

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
Data Actual
Actes Programats

Descobreix Reus, camina i fes salut!

Descobreix Reus, camina i fes salut!
="p1">Creus que coneixes molt bé la teva ciutat? Et proposem que vinguis a redescobrir-la mentre fas salut! Escull entre l'itinerari de 4km i el de 9,5km i fixa't amb detalls que potser mai t'has parat a mirar.

La sortida s'iniciarà diumenge 30 de setembre a les 09:30 hores, des del Mercat Central.

És necessària inscripció prèvia. Inscriu-te aquí.

Recorreguts

Per conèixer els recorreguts cliqueu en aquest enllaç.

 Què portar?

Porteu aigua i un bolígraf per a fer la prova. Si voleu podeu portar una càmera de fotografies per a fer el propi joc dels detalls. Hi haurà una peça de fruita en un punt dels recorreguts i podreu omplir l’ampolla d’aigua en les fonts municipals. 

NORMES: L’ajuntament de Reus proposa un recorregut totalment urbà i circular, us serà entregat un plànol i el traçat estarà senyalitzat amb cartells. El circuït és obert i no vigilat, cal seguir les normes habituals com a vianants a la via pública. No és una cursa, cada grup cal que vagi al seu ritme i no hi ha punts de control en el recorregut. Sou responsables de la vostra pròpia seguretat. 

En el full del plànol hi haurà un número de telèfon d’una persona de la organització per a incidències. Tant la sortida com l'arribada es farà des del Mercat Central. L'acte està pensat per que el recorregut llarg es pugui acabar abans de les 12.45 h. A partir d'aquesta hora la organització no es farà càrrec de cap incidència. Els noms i els mails dels participants passaran a formar part de la base de dades de l'ajuntament de Reus i de Tretzesports, per a informar-vos d'actes relacionats amb l'esport, la salut i el medi ambient. En cas que no estigueu d'acord amb aquest últim punt envieu un correu a medi.ambient@gmail.com 

PREU

Inscripció prèviaON

Mercat Central

Carrer Josep Sardà i Cailà, s/n

Com arribar-hi


QUAN

el 30/09/2012

a les 08:30h


MÉS INFORMACIÓ

LOCALITZACIÓ

Mercat Central

Carrer Josep Sardà i Cailà, s/n,

Tel. 977 300 006

http://www.reus.cat/serveis/mercats-municipals

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.