Presentació del Fons Enriqueta Prats

Cerca al Blog de l'Arxiu

E.g., 15/12/2019
E.g., 15/12/2019
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Cartell de presentació de l'acte
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Dimecres 18 Abril, 2018

La fundadora i professora de l'Escola de Dansa Artis de Reus, Enriqueta Prats (Reus, 1928), ha cedit el seu fons documental a l'Arxiu de Reus. El fons conté uns 450 documents, la majoria dels quals en suport paper i amb una petita part de material audiovisual. Entre els documents destaquen 210 fotografies i diversos cartells. Es tracta de materials relacionats amb la història de l'escola Artis i també amb la vida i la trajectòria de la ballarina reusenca Roseta Mauri.

Dimecres, 18 d'abril, a les 19:00 h s'ha portat a terme a l'Arxiu (carrer de Sant Antoni M. Claret, 3) la presentació pública del fons Enriqueta Prats, amb l'assistència de la mateixa Prats i el regidor d'Hisenda i Recursos Generals, Joaquim Enrech, així com nombroses persones vinculades tant a Enriqueta Prats i la seva família com també a l'escola Artis i el món de la dansa.

Durant l'acte de presentació han intervingut Isabel Olesti Prats, que ha parlat de “Enriqueta Prats, passió per la dansa”, i Roser Prats, que ha recordat la trajectòria de l'Acadèmia Artis. Posteriorment, l'arxivera municipal ha presentat el fons documental

Com a sorpresa final, les alumnes de l'escola, han ballat en honor a l'Enriqueta Prats.

Cartell de presentació de l'acte
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació
Imatge_presentació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.