Cultura

L’oferta cultural a Reus és extensa i diversa, tant pel que fa a les manifestacions artístiques que hi tenen lloc com pel nombre d’equipaments que donen cabuda a les creacions.

La ciutat s’ha situat en el mapa a nivell internacional amb la realització de festivals com ara el Trapezi, de circ, o el Cos, de teatre gestual. Així mateix es pot gaudir de les produccions pròpies del Centre d’Arts Escèniques de Reus (CAER), i d’espais com ara els teatres i la biblioteca central, que aviat comptarà amb la segona de la xarxa.

Espectacle del Trapezi

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.