Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2017-2018

icon
NOU!

Apropar el món del circ als escolars.

[+]
icon
NOU!

PROJECTE QUE TREBALLA LA SENSIBILITZACIÓ DELS DRETS HUMANS A TRAVÉS DE LA GRUA DE PAPER, LA HISTÒRIA DEL JAPÓ, L’ART I LA COOPERACIÓ. L’OCELL D’ORIGAMI COM A SÍMBOL DE PAU INTERNACIONAL. 1- Contribuir a l'adquisició d'una sèrie de competències transversals i específiques que hi ha en cadascuna de les etapes educatives (tant primària com secundària...

[+]
icon
NOU!

Donar visibilitat al món de la discapacitat intel·lectual. Orientació laboral en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual. Oferir pràctiques en els diferents serveis del Taller Baix Camp. Captació de voluntariat.

[+]
icon
NOU!

Divulgar contes en què Reus, i el seu entorn, esdevé l’espai on transcorren les aventures dels personatges. Conèixer les autores que els han escrit.

[+]
icon
NOU!

Introducció a la història de la ciutat per mitjà del coneixement de com es desenvolupa urbanísticament al llarg dels segles. 

[+]
icon

El FEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges és un festival de cinema dedicat a curtmetratges de ficció europeus, l’únic d’aquestes característiques a Catalunya. El FEC Festival té una secció competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, i un seguit d’activitats paral·leles per a escolars que volen donar a conèixer i fer reflexionar...

[+]
icon
NOU!

Conèixer com era un mas antic i la història de la fotografia.

[+]
icon
NOU!

-Establir relacions entre iguals i compartir aprenentatges. -Implicar alumnes i docents en la innovació i la recerca educatives. -Fomentar la metodologia de l'ABP.

[+]
icon

  -Descobrir la Biblioteca Central Xavier Amorós (BCR), els seus serveis i seccions d'una forma lúdica.   -Promoure l’ús de les normes de la Sala infantil  de la BXA.   -Fomentar la lectura.  

[+]
icon
NOU!

Donar a conèixer el procés d’elaboració de la xocolata.

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.