Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2018-2019

icon
NOU!

Sensibilitzar del malbaratament alimentari i la responsabilitat social.

[+]
icon
NOU!

Oferir una visió retrospectiva de la importància econòmica del Reus dels segles XIX i XX, amb motiu dels cent anys del Foment Industrial i Mercantil.

[+]
icon

Donar visibilitat al món de la discapacitat intel·lectual Orientació laboral en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual Oferir pràctiques en els diferents serveis del Taller Baix Camp Captació de voluntariat

[+]
icon

-Establir relacions entre iguals i compartir aprenentatges. -Implicar alumnes i docents en la innovació i la recerca educatives. -Fomentar la metodologia de l'aprenentatge basta en projectes (ABP) i el treball col·laboratiu.

[+]
icon

Gaudir d’un matí d’activitat esportiva feta a mida per als docents d’educació física. El fet de treballar amb els tutors o el professorat, directament, permet adaptar-se a les necessitats concretes dels continguts curriculars i al període de desenvolupament.

[+]
icon

Conèixer la normativa bàsica del gimnàs i els requisits per poder entrar-hi. Conscienciar els joves de la importància de l’exercici físic. Practicar i gaudir de les classes dirigides.

[+]
icon
NOU!

En el marc del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS. Endinsar-se en el món de la dansa contemporània des d’una vessant teòrica, com a complement  dels continguts que s’imparteixen en els ensenyaments que contenen assignatures relacionades amb l’àmbit artístic; entendre la dansa com un art proper a altres disciplines, com per...

[+]
icon
NOU!

Fer conèixer entre els joves les propostes de dansa contemporània que es programen en el marc del COS, Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual.

[+]
icon
NOU!

L’objectiu d’aquesta activitat és oferir una experiència artística als menuts i aportar a educadors i educadores unes eines per a l’expressió física i emocional dels infants.

[+]
icon
NOU!

Apropar, promoure i fer conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. Tots dansen és un projecte educatiu impulsat per la Generalitat de Catalunya, adreçat als centres de secundària (de 1r a 4t d'ESO i 1r de Batxillerat, amb preferència 2n i 3r d’ESO) que té per finalitat introduir, promoure i fer conèixer el...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.