Oferta d'Activitats i Recursos Educatius

Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2016-2017

icon
NOU!
El cartell de la Festa Major de Sant Pere 2017 amb una visió i perspectiva dels nens de 6è de Primària de Reus.
[+]
icon
NOU!
Conèixer la figura d’Antoni Gaudí, arquitecte reusenc que va encetar una revolució en l’àmbit de l’arquitectura i les arts plàstiques. 
[+]
icon
NOU!
Sota el lema 'Una rosa per la Llibertat' volem crear un projecte ciutadà que culminarà en un acció participativa que mantindrà com a eix central l’estima vers la ciutat de Reus i que s’emmarca en els actes de la Capital de la Cultura Catalana. Molts són els actius que ens han unit a l’hora de plantejar aquesta acció col·laborativa: l’impuls...
[+]
icon
NOU!
Conèixer la figura d’Alexandre Frias Roig, fill il·lustre reusenc. Metge incansable, pioner i referent per a molts metges i famílies que va aconseguir que la mortalitat infantil de Reus i el seu territori fos la més baixa de l’Estat. 
[+]
icon
NOU!
Sensibilitzar el jovent de les actituds sexistes que es produeixen sovint en contextos d'oci nocturn. Fomentar actituds i conductes igualitàries en contextos d'oci nocturn. Apoderar l'entorn social per la prevenció de conductes sexistes.
[+]
icon
NOU!
Sensibilitzar el jovent de les actituds sexistes que es produeixen sovint en contextos d'oci nocturn. Fomentar actituds i conductes igualitàries en contextos d'oci nocturn. Apoderar l'entorn social per la prevenció de conductes sexistes.
[+]
icon
NOU!
Què fa que un objecte quotidià es converteixi en un heroi?
[+]
icon
El FEC, Festival Europeu de Curtmetratges, és un festival de cinema dedicat a curtmetratges de ficció europeus, l’únic d’aquestes característiques a Catalunya.El FEC Festival té una secció competitiva amb curtmetratges europeus contemporanis i un seguit d’activitats paral·leles per a escolars per fer reflexionar adolescents i joves sobre diferents...
[+]
icon
NOU!
Sensibilitzar en els valors de la diferència, la inclusió social i les barreres físiques i d'actitud. Reflexionar sobre les pròpies capacitats i motivacions davant els reptes. Dotar d'eines per relacionar-se amb persones amb alguna discapacitat. Identificar prejudicis i evitar els estereotips.     
[+]
icon
NOU!
L’exposició té per objectius donar a conèixer i fer visible els còmics que s’editen en català per fomentar-ne el consum i, alhora, incentivar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions, videojocs i audiovisuals. 
[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.