Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2017-2018

icon

  -Descobrir la Biblioteca Central Xavier Amorós (BCR), els seus serveis i seccions d'una forma lúdica.   -Promoure l’ús de les normes de la Sala infantil  de la BXA.   -Fomentar la lectura.  

[+]
icon
NOU!

Donar a conèixer el procés d’elaboració de la xocolata.

[+]
icon
NOU!

-Desenvolupar, crear i presentar un mini curtmetratge que abordi problemes, situacions i/o continguts relacionats amb les drogues i la sexualitat, per part dels joves dels instituts d’ESO de Reus. -Potenciar i transmetre actituds crítiques i responsables davant dels temes de drogues i/o sexualitat. -Proporcionar eines per al debat i la reflexió en...

[+]
icon

Espais familiars: Acompanyar les famílies amb llur fills i filles, buscar estratègies educatives, promoure la reflexió i la participació sobre els dubtes, angoixes que es produeixen en el procés educatiu (matins). Tallers familiars: Promoure activitats dinàmiques mitjançant el joc com a eix conductor i crear espais on les famílies interactuïn i...

[+]
icon

Conèixer l’edifici més emblemàtic del gòtic a la nostra ciutat. Aprofundir i valorar el significat de l’edifici i del campanar.

[+]
icon

  Fer una aproximació a la mitologia greco-romana a través de la fascinació que suposen els relats i les noves tecnologies.

[+]
icon

  -Descobrir l’aportació del grup modernista de Reus dins la literatura i la cultura catalana a l’època del Modernisme. -Recórrer la ciutat de Reus a través de la mirada d’aquest grup d’intel·lectuals a partir de la lectura d’una acurada selecció dels seus textos.

[+]
icon

Conèixer algunes rondalles i llegendes de Catalunya.

[+]
icon

Conèixer algunes rondalles i llegendes del Camp de Tarragona (Baix Camp, Alt Camp i Tarragonès), les seves dites i maneres de parlar, els personatges fantàstics que s’amaguen en la seva geografia.

[+]
icon

Descobrir Pau Casals com a persona i els seus compromisos amb la pau, la llibertat, la democràcia i els drets humans. Ajudar els nois i noies en la seva progressió personal a partir del referent de Pau Casals.

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.