Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2017-2018

icon
NOU!

Divulgar contes en què Reus, i el seu entorn, esdevé l’espai on transcorren les aventures dels personatges. Conèixer les autores que els han escrit.

[+]
icon
NOU!

Introducció a la història de la ciutat per mitjà del coneixement de com es desenvolupa urbanísticament al llarg dels segles. 

[+]
icon

El FEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges és un festival de cinema dedicat a curtmetratges de ficció europeus, l’únic d’aquestes característiques a Catalunya. El FEC Festival té una secció competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, i un seguit d’activitats paral·leles per a escolars que volen donar a conèixer i fer reflexionar...

[+]
icon
NOU!

Conèixer com era un mas antic i la història de la fotografia.

[+]
icon
NOU!

-Establir relacions entre iguals i compartir aprenentatges. -Implicar alumnes i docents en la innovació i la recerca educatives. -Fomentar la metodologia de l'ABP.

[+]
icon

  -Descobrir la Biblioteca Central Xavier Amorós (BCR), els seus serveis i seccions d'una forma lúdica.   -Promoure l’ús de les normes de la Sala infantil  de la BXA.   -Fomentar la lectura.  

[+]
icon
NOU!

Donar a conèixer el procés d’elaboració de la xocolata.

[+]
icon
NOU!

-Desenvolupar, crear i presentar un mini curtmetratge que abordi problemes, situacions i/o continguts relacionats amb les drogues i la sexualitat, per part dels joves dels instituts d’ESO de Reus. -Potenciar i transmetre actituds crítiques i responsables davant dels temes de drogues i/o sexualitat. -Proporcionar eines per al debat i la reflexió en...

[+]
icon

Espais familiars: Acompanyar les famílies amb llur fills i filles, buscar estratègies educatives, promoure la reflexió i la participació sobre els dubtes, angoixes que es produeixen en el procés educatiu (matins). Tallers familiars: Promoure activitats dinàmiques mitjançant el joc com a eix conductor i crear espais on les famílies interactuïn i...

[+]
icon

Conèixer l’edifici més emblemàtic del gòtic a la nostra ciutat. Aprofundir i valorar el significat de l’edifici i del campanar.

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.