Ple extraordinari 23/12/2019

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 10/08/2020
E.g., 10/08/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 23 Desembre, 2019

Senyor/senyora,

 

Us convoco a la sessió extraordinària del Ple, del dia 23 de desembre de 2019, que tindrà lloc a les 10:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 

Comissió Informativa  de Benestar Social  i Ciutadania

      

Regidoria de Salut i Ciutadania. Conveni regulador de les diferents operacions i actuacions entre l'administració de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Reus amb la finalitat de reordenar el sistema públic de salut de Reus i la seva àrea d'influència.

 

Reus, 18 de desembre de 2019

 

 

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.