Apps Municipals

Al directori d’aplicacions municipals de l’Ajuntament de Reus trobaràs APPs d’utilitat al servei del ciutadà sobre temàtiques diverses com la cultura i l’oci, la mobilitat i els transports, la tecnologia, el turisme i altres serveis.

NOVETAT!
Aparcar APP Icona

Aparcar App

Aparcar App, el servei de pagament per a estacionament en zona blava de Reus, Cambrils, Tarragona, Valls i Salou... Oblida't de buscar parquímetre! Paga pel temps real d'estacionament i sense necessitat d'usar monedes. I ara, amb el servei de Via P integrat: aparca als pàrquings de Reus i oblida't del tiquet. Fes via amb ViaP!

Reus Transport

Reus Transport

El servei de transport públic de la ciutat de Reus. Si vols saber quan arribarà l'autobús a la teva parada i planificar la teva ruta, t'has de baixar aquesta aplicació oficial de REUS TRANSPORT.

NOVETAT!
Rutes Reus Icona

Rutes Reus

L'app d'experiències i rutes a Reus amb tres grans propostes: el passeig de la Boca de la Mina, les rutes saludables i el mapa cultural.

NOVETAT!
Reus Compra Responsable logo

Reus Compra Responsable

Comerç en línia i distribució ecològica a domicili per a tota la ciutat. Reus Compra Responsable és un projecte únic i singular, per impulsar la transformació del model comercial, adaptar-lo als reptes socioeconòmics que planteja la pandèmia i reforçar la viabilitat del comerç local com a font d’ocupació i activitat econòmica.


Gaudí Centre Reus

Aplicació d'audioguies del Gaudí Centre de Reus

Icona APP Visit Reus

Visit Reus

Visit Reus és una oportunitat única per descobrir, explorar i conèixer de primera mà una part fonamental del patrimoni de la ciutat. La polsera, pensada per a totes les edats i per un preu únic, et permet accedir lliurement i en l'ordre que tu vulguis a cinc dels espais més emblemàtics i simbòlics de Reus de la manera més fàcil i còmoda.

Icona App Reus City

Reus City

Reus City l'aplicació mòbil que et permet consultar les activitats i esdeveniments de la ciutat segons la vostra ubicació a més d'una altra informació útil com què visitar, on menjar i molt més!

NOVETAT!
Icona App Ulabox

Compra al Mercat Central de Reus amb Ulabox

Compra al Mercat Central de Reus amb Ulabox.

Donomiwifi

DonomiWifi

Aplicació per compartir el teu wifi, promoguda per la Red Cántabra de Apoyo Mutuo i Creando Estudio Gráfico; i desenvolupada com a aplicació oberta per Evenbytes perquè serveixi per a la inclusió digital de la ciutadania. L'Ajuntament de Reus tradueix l’aplicació al català i la dona a conèixer a la ciutadania.