Ple extraordinari 27/12/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 18/04/2024
E.g., 18/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 27 Desembre, 2018

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió extraordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 27 de desembre de 2018, a les 09:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 ORDRE DEL DIA

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

 

1. Intervenció. Renúncia al règim Especial de Grup d'Entitats (REGE) a efectes de l'Impost del Valor Afegit.

2. Assessoria Jurídica. Aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya pels programes PFI-PTT.

3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la pròrroga, fins a nova adjudicació, del contracte relatiu al servei de neteja de l'espai públic i de recollida de residus municipals.

4. Serveis Adjunts a Secretaria General. Inici del procediment de revisió d'ofici  del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per a la prestació de serveis funeraris.

5. Serveis Adjunts a Secretaria General. Aprovació de la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp per a la prestació de serveis funeraris.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Via Pública. Aprovació de la subscripció del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus per la prestació del servei de tractament de la fracció orgànica i vegetal dels residus municipals.

 

7. Medi Ambient. Aprovació del preu públic de la guia «Rutes per Reus i el seu entorn».

 SERVEIS A LA PERSONA

 

8. Benestar Social. Aprovació del conveni amb la Generalitat de Catalunya i la Fundació SAGESSA Salut per a la prestació del servei tècnic de punt de trobada per processos de conflictivitat familiar de Reus.

 

 Reus, 18 de desembre de 2018

 

 

 

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.