Ple extraordinari 31/07/2019

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 23/02/2020
E.g., 23/02/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres 31 Juliol, 2019

 Senyor/senyora,

 

 

 

Us convoco a la sessió extraordinària del Ple, del dia 31 de juliol 2019, que tindrà lloc a les 09:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

 

ORDRE DEL DIA

 

MOCIONS DE L'ALCALDIA

 

1. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

 

HONORS I DISTINCIONS

 

2. Concessió de la Medalla de la Ciutat a la Sra.  M. Àngels Ollé Romeu.

 

SERVEIS D’HISENDA I DE SERVEIS GENERALS

 

3. Assessoria Jurídica. Modificació i aprovació de la refosa dels acords plenaris relatius als llocs de treball de personal directiu.

4. Intervenció. Aprovació del Pressupost General de l'exercici 2019.

5. Intervenció. Aprovació expedient de modificació de crèdits del pressupost prorrogat.

 

6. Intervenció. Aprovació de l'autorització a Centre MQ Reus SAM per a la modificació de les condicions del contracte de préstec amb Caixabank.

 

Reus, 26 de juliol de 2019

 

 

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.