Ple extraordinari i urgent 17/10/2019

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 13/08/2020
E.g., 13/08/2020
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 17 Octubre, 2019

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió extraordinària i urgent del Ple, el dia 17 d’octubre de 2019, que tindrà lloc a les 9:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1. Ratificació de la urgència de la convocatòria.   

2. Sorteig per a la designació dels membres de les meses electorals per a les  eleccions a Cortes Generales del dia 10 de novembre de 2019.

 

Reus, 15 d'octubre de 2019

 

L’alcalde

 

 

 

Carles Pellicer Punyed

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.