Ple ordinari 02/11/2016

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 27/04/2024
E.g., 27/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres 02 Novembre, 2016

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 2 de novembre de 2016 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió plenària del dia 15 de setembre de 2016.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

4. Alcaldia. Ratificació del decret de l'Alcaldia de data 7 d'octubre de 2016 pel qual es concedeixen diferents distincions a membres de la Guàrdia Urbana, associacions i companys d'altres cossos policials amb motiu de la Festivitat de Sant Miquel.

5. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.
SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

6. Defensa Jurídica. Ratificació dels decrets de l'Alcaldia de 28 de juny de 2016 i 4 d'octubre de 2016, d'interposició de recurs d'apel·lació i compareixença davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la sentència d'1 de juny de 2016 dictada pel Jutjat contenciós administratiu núm. 2 de Tarragona (PA 307/2015).
7. Recursos Humans. Adhesió a l'acord de data 7 de setembre de 2016, que fixa les retribucions per les persones participants en el marc del Programa Treball i Formació promogut pel Servei d'Ocupació de Catalunya per la convocatòria de l'any 2016.
8. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat amb una activitat privada.

9. Recursos Humans. Modificació de la plantilla de personal laboral i del catàleg de llocs de treball laborals.

10. Serveis Adjunts a la Secretaria. Aprovació inicial de la modificació del Reglament de venda ambulant de la ciutat de Reus i del seu Text Refós.
11. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Revisió de preus del contracte del servei públic d’explotació de la central de recollida pneumàtica al municipi de Reus.
SERVEIS A LA PERSONA

12. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació de l'addenda econòmica del Pla educatiu d'entorn per al curs 2016-2017.

13. Assessoria Jurídica. Ratificació de la dissolució del Consorci Centre de Recursos per a la Protecció de la Salut i el Medi.

TRANSPARÈNCIA

14. Aprovació inicial de la Carta de servei dels Serveis Socials Bàsics d'Atenció Social

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

15. Moció del grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S), per la creació d'una gossera comarcal.

16. Moció del grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP), referent al pagament de l'IBI per l'església catòlica i la resta de confessions religioses.

17. Moció del grup municipal de la CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP), referent a la implantació d'una única ordenança general dels preus públics.

18. Moció dels grups municipals d'ERC-MES-MDC-AVANCEM, CONVERGÈNCIA I UNIÓ (CIU), d'ARA REUS (AREUS) i del PARTIT POPULAR (PP), per aplicar a Reus les estratègies de "Salut a totes les polítiques" i "Salut Comunitària Local".

19. Moció del grup municipal del PARTIR POPULAR (PP), referent a la representació dels grups municipals de l'Ajuntament de Reus al Consell d'Administració de GINSA, A.I.E.

20. Assumptes sobrevinguts

21. Precs i preguntes

22. Presa en coneixement de la renúncia al seu càrrec de regidor presentada pel Sr. David Vidal Caballé.

Reus, 27 d'octubre de 2016

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.