Ple ordinari 06/07/2017

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 25/04/2024
E.g., 25/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 06 Juliol, 2017

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 6 de juliol de 2017 a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de les sessions dels dies 8 i 23 de juny de 2017.

2. Informació de l’Alcaldia.

ALCALDIA

3. Informe de la Sindicatura Municipal de Greuges de l’exercici 2016.

HONORS I DISTINCIONS

4. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al BALL DE PRIMS de Reus.

5. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al DRAC de Reus.

6. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a l'EQUIP OK LLIGA D'HOQUEI PATINS del REUS DEPORTIU.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

7. Alcaldia. Donar compte de resolucions de l'Alcaldia en matèria d'organització municipal.

8. Alcaldia. Proposta festes locals per a l'any 2018.

9. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

10. Serveis adjunts a la Secretaria General. Modificació de les funcions de la gerent- coordinadora de Serveis a la Persona.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

11. Hisenda. Aprovació inicial de la modificació de l’ordenança fiscal número 13 reguladora de la taxa per l’expedició de documents administratius.

12. Hisenda. Aprovació inicial de la modificació de l’ordenança fiscal número 18 reguladora de la taxa per utilització o aprofitament del vol, sòl i subsòl de la via pública.
13. Patrimoni del Sòl. Fixació de les condicions d'autorització del traspàs del contracte d'arrendament dels baixos i 1r pis de l’immoble núm. 1 del c/ Metge Fortuny i dels baixos de l’immoble núm. 3 del mateix carrer.
14. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la revisió de les tarifes de la concessió administrativa d’explotació de l’aparcament públic del Centre del Pallol.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

15. Patrimoni del Sòl. Aprovació de la rectificació i verificació de la relació de bens immobles que s’integren a l’Inventari General.

SERVEIS A LA PERSONA

16. Benestar Social. Aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per gestionar les beques de menjador escolar per al curs 2017-2018.

17. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació de la segona addenda al Conveni de col·laboració entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Reus per al Pla Educatiu d'Entorn per a l'exercici 2017.

18. Participació, Ciutadania i Transparència. Resolució de les al·legacions presentades pel Grup municipal del PSC i aprovació definitiva de les bases del Reussona, concurs de música per a joves.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ
19. Proposta del Grup municipal del PARTIT POPULAR (PP) per a la no aplicació d'una nova taxa o "viñeta" que substitueixi els actuals peatges d'autopistes en concessió a Catalunya.
20. Proposta dels Grups municipals CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP), CIUTADANS–REUS (C’S), PARTIT POPULAR (PP) i PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA–CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a l'obertura de la Residència al Cap Horts de Miró.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

21. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) de rebuig al "referèndum il.legal" anunciat pel proper 1 d'octubre de 2017.

22. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per a la inclusió de clàusules en suport a l'economia social en la contractació pública de l'Ajuntament i els seus ens depenents.

23. Moció del Grup municipal CIUTADANS – REUS (C’S) per l'actualització del Mapa d'Instal.lacions Esportives del Municipi (MIEM).
24. Moció Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) per a la posada en marxa del projecte Patis Oberts.
25. Moció Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) per a la creació d'un nou concurs literari.

Assumptes sobrevinguts.

Precs i preguntes.

Reus, 3 de juliol de 2017

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.