Ple ordinari 14/05/2018

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 21/04/2024
E.g., 21/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns 14 Maig, 2018

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 14 de maig a les 16:00 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió del dia 9 d'abril de 2018.

2. Informació de l’Alcaldia.

ALCALDIA

3. Informe de la Sindicatura Municipal de Greuges de l’exercici 2017.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

4. Alcaldia. Donar compte de resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

5. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.

TRANSPARÈNCIA

6. Assessoria Jurídica. Aprovació de la Carta de serveis del servei de Museus i Patrimoni Històric.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

7. Intervenció. Donar compte de la liquidació del pressupost corresponent a l'exercici 2017 així com dels criteris de difícil o impossible recaptació.

8. Gestió Econòmica i Pressupostària. Expedient de modificació de crèdits del pressupost de 2018 de l'Ajuntament.

9. Gestió Econòmica i Pressupostària. Expedient de modificació de crèdits del pressupost de 2018 de l'Ajuntament (Aplicació RTDG i modificació Pla d'Inversions).

10. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat d'un treballador i d'una treballadora de l'Ajuntament amb activitat privada i amb activitat pública, respectivament.

11. Serveis Adjunts a la Secretaria. Sol·licitud de compatibilitat d'una treballadora de Reus Serveis Municipals, S.A. amb una activitat pública i amb una activitat privada.

12. Secretaria General. Declarar deserta la licitació per la concessió demanial de l'ús privatiu de l'immoble on hi ha construït l'Estadi Municipal de Futbol de Reus i les instal·lacions annexes i complementaries i incoar procediment negociat amb publicitat.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME
13. Patrimoni del Sòl. Aprovació del conveni de fixació de preu just de mutu acord per l'expropiació de l’immoble situat al C/ Sant Jaume, núm. 27, afectat per l’execució del PAU 11 de la modificació del PGOU pel que fa al Barri del Carme, “Àrea del Passatge del carrer Sant Jaume al carrer del Vent”.

14. Medi Ambient. Resolució de procediments sancionadors per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

15. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació dels preus públics dels Espais familiars i els Tallers familiars que es realitzen al Mas Pintat.

16. Ensenyament i Política Lingüística. Aprovació de l'oferta formativa i dels preus públics del Centre de Formació d'Adults Marta Mata.

17. Benestar Social. Aprovació de l'adhesió a la Xarxa d'Habitatges d’Inserció de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per l’any 2018.

18. Benestar Social. Aprovació del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per la gestió dels ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2018-2019.

19. Assessoria Jurídica. Denominació del parc adjacent a l'escola Joan Rebull.

20. Assessoria Jurídica. Aprovació de diversos preus públics de l'àmbit de Cultura.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

21, Proposta del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) referent a la Xarxa d'Impulsors dels municipis de Garantia Juvenil.

22. Proposta del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) de suport als nou membres del professorat investigats per delictes d'odi a l'Institut El Palau de San Andreu de la Barca i en denúncia de la persecució política de la pràctica docent a Catalunya.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

23. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent la implantació del programa "Tutoria Entre iguales (TEI)" als centres educatius de la ciutat.

24. Moció del Grup municipal CIUTADANS–REUS (C’S) referent a la realització d'una consulta popular sobre el Pla de Mobilitat en Bicicleta de Reus.

25. Moció del Grup municipal del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP) de suport als cuidadors i cuidadores de persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

26. Moció del Grup municipal del Partit Popular (PP) per tal que Reus sigui seu d'un Centre de Tecnificació de Patinatge Artístic.

27. Moció del Grup municipal CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR (CUP) per tal de preservar la memòria de Guillem Agulló i de Cipriano Martos i pel compromís contra els delictes d'odi, el racisme i la xenofòbia.

Assumptes sobrevinguts, si s'escau.

Precs i preguntes.

Reus, 9 de maig de 2018

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.