Ple ordinari 15/07/2016

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 19/04/2024
E.g., 19/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres 15 Juliol, 2016

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 15 de juliol de 2016 a les 9 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de l'acta de la sessió plenària del dia 3 de juny de 2016.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte d'una resolució de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans municipals complementaris i entitat amb participació municipal.
HONORS I DISTINCIONS

5. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Centre d'Atenció Especialitzada Marinada de Reus.

6. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL).

7. Concessió de la Menció Honorífica Municipal a la Fundació Camerata XXI.
SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

8. Intervenció. Donar compte de l'informe d'Intervenció trimestral a data 31/03/2016 sobre el Pla d'Ajust previst al RDL 4/2012.

9. Intervenció. Resolució del recurs de reposició presentat pel Grup Municipal del PPC de Reus contra l’acord plenari de 3 de juny de 2016 d’autorització de modificació de les condicions financeres dels crèdits concedits a Reus Serveis Municipals SA, i a Hospital de Sant Joan de Reus SAM.

10. Recursos Humans. Aprovació d'acord relatiu a la jornada de treball del personal que modifica parcialment l'acord del Ple de 4 de març de 2016.

11. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat de l'exercici amb una segona activitat pública presentada per una funcionària de l'Ajuntament de Reus.

12. Serveis Adjunts a la Secretaria General. Ratificació de l'acord de dissolució del Consorci d'Inversions Públiques.

13. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la revisió de preus de la concessió administrativa del servei públic integral de recollida de residus sòlids urbans i de neteja viària de Reus.

14. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Aprovació de la revisió de les tarifes de la concessió administrativa d’explotació de l’aparcament públic del Centre del Pallol.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

15. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Ratificar el decret de l'Alcaldia de data 28 de juny de 2016 número 2016007394, pel qual s'amplia en tres mesos el termini legalment establert, per a l'aprovació definitiva del projecte de millora, ampliació del sanejament i connexió amb l'EDAR de Reus dels sectors situats al sud-est del terme municipal de Reus a l'entorn de la riera de la Boella i la Baorada.

16. Patrimoni del Sòl. Aprovació de la rectificació i verificació de la relació de bens immobles que s'integren a l'Inventari General.

17. Medi Ambient – Salut Pública. Imposició de sancions per infracció de la normativa sobre tinença d'animals potencialment perillosos.

SERVEIS A LA PERSONA

18. Benestar Social. Aprovació de l'addenda de pròrroga del conveni subscrit entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament de Reus relatiu a la cessió de la gestió de 6 habitatges de titularitat pública per a l'any 2016.

19. Benestar Social. Aprovació de l'addenda del conveni marc de col·laboració amb Càritas Interparroquial per al funcionament del menjador social de l'any 2016.

20. Salut Pública. Aprovació del Pla municipal sobre drogues 2016-2020 a la ciutat de Reus.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

21. Proposta de la CUP per la creació del bus universitari.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

22. Moció de CIUTADANS, PSC-CP i PP en relació a l'execució i compliment de les mocions i les propostes de resolució aprovades pel Ple.

23. Moció de CIUTADANS referent a la convocatòria de la plaça d'Inspector de la Guàrdia Urbana.

24. Moció de la CUP per la creació de la Casa de la Festa Major.

25. Moció del PSC-CP per a la defensa dels treballadors de les empreses subcontractades per l'Ajuntament.

26 Moció del PSC-CP per la millora de la mobilitat cap al camp de futbol del Reus Deportiu els dies de partit.

27. Moció de la CUP per l'adhesió de l'Ajuntament a la Xarxa de Municipis de l'Estratègia Catalana Residu Zero.

28. Mocio del PP relativa a mesures per pal·liar el dèficit de l'Hospital de Sant Joan de Reus SAM.

29. Assumptes sobrevinguts

30. Precs i preguntes presentades pels grups municipals.

31. Pregunta presentada a l'empara del que disposa l'article 26 del Reglament de Participació Ciutadana

Reus, 12 de juliol de 2016

L’alcalde

Carles Pellicer Punyed

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.