Ple ordinari 15/09/2016

Cerca convocatòries del Ple

E.g., 20/04/2024
E.g., 20/04/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous 15 Setembre, 2016

Senyor/senyora,

Us convoco a la sessió ordinària del Ple, que tindrà lloc el dia 15 de setembre de 2016 a les 15:30 hores, en aquest Palau Consistorial, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació de les actes de les sessions plenàries dels dies 15 i 25 de juliol de 2016.

2. Informació de l’Alcaldia.

MOCIONS DE L'ALCALDIA

3. Alcaldia. Donar compte de diverses resolucions de l’Alcaldia en matèria d’organització municipal.

4. Alcaldia. Nomenament de membres i representants en distints òrgans, organismes i entitats.
HONORS I DISTINCIONS

5. Concessió de la Menció Honorífica Municipal al Mestre Josep Casanovas i Marca.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

6. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni.- Donar-se per assabentat de la successió en la persona del contractista de la concessió administrativa per a l'ús privatiu d'una parcel·la de domini públic per tal de destinar-la a la construcció i explotació d'un centre comercial i d'oci integrat.

7. Intervenció. Aprovació del Compte General de la Corporació corresponent a l'exercici 2015.

8. Gestió Econòmica i Pressupostària. Expedient de modificació de crèdits de la Corporació.
9. Intervenció. Donar compte de l'Informe d'Intervenció trimestral a data 30/06/2016 sobre el Pla d'Ajust previst al RDL 4/2012.
10. Intervenció. Sol·licitud d'autorització al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques de selecció de 9 places a la Guàrdia Urbana.
11. Recursos Humans. Sol·licitud de compatibilitat d'una activitat pública per una treballadora de l'Ajuntament de Reus.
12. Assessoria Jurídica. Modificació del contracte d'arrendament entre l'Ajuntament i REDESSA de diversos espais de l'edifici CEPID.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

13. Gestió Urbanística. Aprovació inicial de la modificació puntual de la Revisió del Pla general d’ordenació urbana de Reus referent a les qualificacions urbanístiques de les parcel·les situades a l'av. de Falset, 144 i al c/ Prudenci Bertrana, 36-38, dins del sector D.4 «Mas Batlle».

14. Patrimoni del Sòl. Acceptació de la renúncia parcial del dret de superficie a favor de l'ASSOCIACIÓ DE PARES DE MINUSVÀLIDS DEL BAIX CAMP, sobre l'immoble núm. 144 de l'Avd. De Falset (abans carretera d'Alcolea).

SERVEIS A LA PERSONA

15. Ocupació. Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Reus i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya pels programes PFI-PTT. Any 2016.

16. Participació, Ciutadania i Transparència. Contracte programa per a la coordinació, cooperació i col·laboració del Servei d'Informació i Atenció a les Dones. Període 2016-2019.

COMISSIÓ DE TRANSPARÈNCIA
17. Aprovació de la Carta de servei de Serveis Bàsics d'Atenció Social Reus.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ DELS GRUPS MUNICIPALS

18. Proposta del PP de rebuig a qualsevol iniciativa il·legal que perjudiqui les institucions catalanes.

MOCIONS DELS GRUPS MUNICIPALS

19. Moció de CIUTADANS referent a la millora de les voreres i del paviment de la ciutat.

20. Moció de CIUTADANS referent a la supervisió de la publicitat institucional i de les subvencions a mitjans de comunicació.

21. Moció del PSC-CP per a fomentar el reciclatge de la brossa i augmentar les aportacions dels ciutadans a les deixalleries de Reus.

22 Moció del PSC-CP perquè les ordenances fiscals i les condicions de les subvencions s'aprovin alhora.

23. Moció de la CUP sobre la regularització de l'ús de l'espai públic.

24. Moció de la CUP referent a que els partits de l'oposició participin a la J.L. de Seguretat i la creació d'una comissió espeical de treball per avaluar el model de seguretat actual.

Assumptes sobrevinguts

Precs i preguntes

Reus, 12 de setembre de 2016

L’alcaldessa accidental

Montserrat Vilella Cuadrada

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.